Глобус ЕС

Родопският спасител, ходжа и предсказател Алейдин: Нямаш ли здраве, късмет и семейство, и милиони да имаш, файда няма

Алейдин Тахиров
05.07.2017 / 20:44

След завръщането си от чужбина и поради доказаната си работа, за тези, които ползват услугите му Алейдин за пореден път ще приема в Сливен на 7, 8 и 9 юли - петък, събота и неделя от 9.00 до 21.00 ч. чрез предварително записване на телефон 0885 28 22 68 и 0879 48 94 15.

 

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е само на 38 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от 15 години живее в Мадан, Смолянско. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е /помак/, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година.

- Алейдине, какво се случи с теб и как получи дарбата си?

- Усетих, че мога да помагам на хората през 2002 година, когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярвали, че ще оживея. Тогава - като на сън, ми се яви един много възрастен човек с бяла дълга брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български - може би защото съм българин-мохамеданин, помак, с което се гордея. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: "Алейдинчо, ще те даря оттук-нататък с такава дарба, която ще ти позволява да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии." Оттогава започнах да се занимавам с това.

- Как гледаш на човек, когато дойде при теб?

- Когато човек дойде при мен, не го питам какъв проблем има, а започвам от миналото му, за да се увери той, че познавам, след това - за настоящето, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде, ако има имот за продаване/купуване - до колко време ще се осъществи сделката. Ако даденият човек има направена магия, мога да кажа къде е сложена, хвърлена или скрита магията, кой я е направил, дали е мъж или жена, първата буква на човека, дали е близък, роднина, комшия, колега и т.н. и за какво е направена, с каква цел. Ходжата може да гледа и да помага и на снимка на друг човек, стига да не е починал.

- Какви болести лекуваш чрез Свещената книга?

- Лекувам всякакъв вид заболявания чрез Корана, с изключение на ракови болести, диабет и тумори. Когато проблемът не е за мен, казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само и само да вземат парите, се правят, че могат да се справят. Обичам да пазя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да помогна, казвам на човека да си търси лек на друго място.

- Трудно ли е да разваляш магии?

- Свикнал съм да устоявам, все пак 14 години се занимавам с това, въпреки че - признавам, понякога ми е трудно. Миналата година, когато развалях магии във Враца, на жена медицински работник, дори 3-4 минути не бях на себе си, прилоша ми и ме свестяваха с вода. Всеки човек може да ви каже, че имате магия. Виждате вече по телевизията какво става, но не от всеки файда ще видите. Искам да подчертая, че човек, който е патил от магии - вярва, който не е патил, не вярва и се подиграва.

- Всякакви хора ли идват при теб за помощ?

- Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от Общината, от съда, от полицията, от болницата, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали доволни, едва ли ще ме потърсят пак и ще водят техни близки и приятели.

- Има ли доста магии и много болни хора в Сливенския район?

- Когато лекувам дадена болест или развалям магии, го правя пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите ми по телевизията със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство, според нашата религия. Когато развалям магия, правя и защита и давам гаранция, че оттук-нататък 3 или 7 години дадения човек магия не може да го хване, дори отново да се опитат да му направят. Девизът ми е: "Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен". Ето вижте и прочетете и се позамислете какво са казали някои от тях след като са се обаждали след това по телефона да ми благодарят.

В. И. от село Бяла:

През февруари ходих при него в Стара Загора. Каза ми, че имам направена магия, която аз си я намерих без Алейдин да идва у нас. Беше пъхната в желязната тръба на входната порта. Магията беше направена от ден на ден да слабея, да съхна, да нямам апетит и да не се разбирам със сина и снахата. Бяхме като куче и котка. Но след като реших да ми я махне, вече пет месеца се чувствам доста добре и нямаме дрязги и неприятности в семейството. Има и много шарлатани. И на тях съм попадала, но за мен това младо момче е човек, който наистина помага. Аз му вярвам. Той за мен е един честен човек, защото ме спаси от хорските мръсотии, които имах направени.

Н. Д. от Котел:

Ходих при него, когато приемаше в Бургас. Без да посещава дома ми, Алейдин каза, че синът ми има магия, която била хвърлена зад спалнята му, да се раздели със съпругата си и децата му да го отбягват и да не искат да го виждат. Но след като отидох при него на следващия ден и развалихме магията, нямаше и десет дни и те отново се събраха и си живеят нормално, без да ги има дразгите и омразата един към друг, както беше преди. Ако искате ми вярвайте, за мен това родопско момче наистина има дарба и ми помогна много. Предоволна съм.

К. А. от с. Самуилово:

По-миналата седмица ходих при младия ходжа Алейдин да търся помощ за съпруга ми, който е голям алкохолик. Постоянно се напиваше и ни тормозеше. Но от две седмици има коренна промяна в него. Не вярвах, че някой може вече да ми помогне, но вече вярвам и се убедих, че силата на Алейдин-ходжа и Корана наистина ми помогна да се спаси мъжа ми, защото стана друг човек и няма нищо общо с преди.

Т.Б. от Г. Александрово:

Над 9 години живеем заедно с моя приятел, но безпричинно не можех да задържам плода си. През лятото на 2016 г., откакто отидохме с майка ми при младия родопски лечител, когато приемаше в Бургас, благодарение на него родих първата си рожба. От сърце му дадох парите и бих го препоръчала на всеки, който вярва.

- Все пак, идваш от другия край на България и имаш разходи, какви са таксите при теб?

- Човек, който наистина помага на хората публично обявява цените си в медиите, не ги крие като някои мои колеги от телевизията, които казват "Обади ми се след предаването."

Който не ми вярва, нека влезе в интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино в цялата страна. Във всеки град на България цената е различна - все пак идвам от Родопите и имам разходи - за път, за хотели, да не говорим за храната. Не работя на космически цени, като някои мои колеги, за които говориха в "Господари на ефира" и в БТВ - Репортерите миналия месец и които за едно гледане вземат по 150-300 лева, за едно разваляне на магия искат и изнудват хората от 1500-2000-5000 до 10 000 лева. Ако някой не вярва, нека провери в интернет при какви цени работят колегите ми като Светлина, Тотевска, Ахмед ходжа, Шериф ходжа от Варна, които ги даваха в "Господари на ефира" по-миналата година.

При мен цената за едно гледане в Сливен е 56 лева, а когато лекувам дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, в зависимост от проблема или магията - дали са по-стари, или отскоро. Но моите цени не са космически като техните в хиляди левове.

Ако магията са развали в същия ден, когато съм гледал на дадения човек цената доста по-ниска отколкото другия път.

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра във Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Тахиров казва, че по телефона не може да гледа и да помага на хората и - според Корана, това е шарлатанство.

 

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев