Глобус ЕС

Европейски медали за грифончетата

снимка на отбора „грифоните“ на сенсей Антон Въндев и сенсей Теодора Въндев
14.05.2017 / 16:29

На провелите се от 5 до 7 май 2017г. в сръбския град Суботица, Седмо европейско първенство и Седма европейска купа по Шотокан Карате-До, „грифоните“ на сенсей Антон Въндев и сенсей Теодора Въндева отново доказаха, че в Сливен се тренира карате от висока класа.

От Кохай купата най-доволен си тръгна деветгодишният Никалас Георгиев, който се окичи с два медала – златен на Ката и бронзов на Кумите. За десетгодишната Леси Михайлова това първенство бе „големият пробив“ и тя най-накрая успя да повярва в себе си, което й донесе злато на Кумите. Преслава Добрева (10 г.) завоюва сребърен медал на Ката и бронзов на Кумите. Станимир Миланов (9 г.) заслужи среброто на Кумите.

Вторият и третият ден бяха отредени за Европейското първенство. Там Деница Кабаджова (12 г.) извоюва бронз на отборна Ката с две прекрасни момичета от софийския клуб „Светлина“. На тези две състезания Самуил Димитров, Александър Добрев, Димитър Грахов и Георги Георгиев също се представиха на много високо ниво, а малко не им достигна да се окичат с медали.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев