Глобус ЕС

Номерологичен хороскоп от 5 до 11 май 2017 годзина

Числата говорят
05.05.2017 / 17:45

Лична година 1

Периодът е подходящ за промяна на външния ви вид и въобще за всичко, което цели подобряване на самочувствието ви. С нова прическа или стил на обличане ще се почувствате много по-уверени в себе си. На работното ви място ще продължават да ви притесняват доста неясноти или пък допълнителни задължения. В материален аспект бъдете внимателни и не оставяйте да ви ръководи само желанието за бърза печалба, защото ще вземете грешно решение. На 5-ти реализирате плановете си с чужда помощ, не се главозамайвайте от успеха. На 6-ти не е изключено поради засилената си емоционалност да оставите да ви подведат. 7-ми предвещава възможност да бъдете с най-близките си хора и да се разтоварите. На 8-ми денят ви започва с напрежение, не се паникьосвайте, ще се справите. 9-ти се очертава като рисков, днес не предприемайте нищо важно. На 10-ти определено ще сте настроени делово, предстоят ви задачи от финансово естество или уреждането на имотни проблеми. 11-ти поощрява сътрудничеството от всякакъв характер, соловите изпълнения са неудачни. Здравето ви е деликатно.

Лична година 2

През настоящата седмица се постарайте да заемете най-безопасната позиция и в никакъв случай не се месете в неща, които не ви засягат. Ако се постараете да останете по-затворени за околните, ще си спестите много ядове, а и нови врагове. Всичко, с което се захванете, за момента ще има променлив характер, затова не рискувайте. Времето е подходящо за натрупване на нови знания и получаване на информация по теми, които ви интересуват. На 5-ти ще се чувстват прекрасно всички, тръгнали на път. На 6-ти не са изключени проблеми в дома и в семейството. 7-ми предвещава възможност да се разтоварите в тесен приятелски кръг. На 8-ми се очертават премеждия, свързани с допуснати грешки от миналото ви. На 9-ти не насилвайте събитията, така съществува вероятност да сполучите повече. 10-ти е белязан с лоши новини, при някои е възможна физическа загуба. 11-ти е ден за приключване на ангажименти и за връщане на дългове. Здравето ви е стабилно.

Лична година 3

През настоящата седмица за мнозина ще се открият отлични възможности в професионален и във финансов аспект. Тук става дума за изгодни сделки или вложения с дългосрочна перспектива. Някои ще предприемат важно пътуване по служба или ще се ориентират към нова и по-добре платена работа. Налага се обаче да сте предпазливи с най-близкото ви обкръжение. То може да стане причина за сериозни проблеми. На 5-ти определено няма да ви е ден, напрегнати сте в служебните си ангажименти и ги пренасяте вкъщи. 6-ти се очертава като идеален да подобрите обстановката у дома и да подарите на близките си едно прекрасно пътуване. 7-ми е белязан със задължения и отговорности към роднини, излишно е да се ядосвате, просто ги изпълнете. На 8-ми ще имате успехи при договарянето с делови партньори, не пренебрегвайте обаче колегите или приятелите си. На 9-ти се пазете от инциденти и от зложелатели, не пътувайте. 10-ти се очертава като ползотворен. На 11-ти бихте могли да заложите на съветите на околните. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 4

През настоящата седмица настроението ви ще варира от едната в другата крайност. Ту ще сте ентусиазирани и доволни, ту ще изпадате в меланхолия. Лесно се палите по нови идеи, но не бива да избързвате. Сега е време за активни действия по финализирането на служебен или личен проект. Ако имате неразплатени материални или морални задължения, се постарайте да изпълните всичко в уговорения срок. На 5-ти силната ви страна ще са публичните изяви и участието ви в обществени прояви. На 6-ти не е изключено да се занимавате с досадни битови задачи, да се увеличат отговорностите ви към семейството и дома. 7-ми е белязан със затруднения в комуникацията, затова бъдете предпазливи при общуването си с хора, на които държите. С проблеми от различен характер ще премине 8-ми. За 9-ти не планирайте ходене по институции, особено в банка или институция с данъчен характер. На 10-ти ще имате успехи, ако не се хвалите предварително и не споделяте намеренията си. 11-ти е подходящ за работа в екип и за влагане на средства в дейности с международно участие. Здравето ви е на ниво.

Лична година 5

За вас периодът ще бъде позитивен. С нагласа сте да вземате решения, които ще доведат до качествени промени в живота ви. Ще се засили чувството ви за справедливост и в тази връзка сте склонни да преодолеете всички задръжки, за да докажете правотата си. Личните или професионалните ви проблеми няма съвсем да отзвучат, но вече ще подхождате към тях по-прагматично и ще търсите начин да намерите изход от тях. На 5-ти ще сте ангажирани до последния момент в службата, но вечерта обезателно си починете. На 6-ти ще имат късмет хората, които сключват брак или провеждат мащабно роднинско събиране - годеж, сбор и др. На 7-ми определено ще сте разконцентрирани и често пъти уморени, не предприемайте нищо важно. На 8-ми ще ви напомнят, че сте обещали нещо и няма за кога да го отлагате. Успехи и в личните, и в професионалните дела ви предстоят на 9-ти. На 10-ти заложете върху уреждането на финансов или материален въпрос. Хармоничен и вълнуващ се очертава 11-ти. Здравето ви е стабилно.

Лична година 6

През тази седмица делата ви не ще вървят по план, било поради обективни причини, било поради противодействие от страна на близки или конкуренти. Предстои ви разговор с началниците, който едва ли ще е във ваш интерес, но ако проявите дипломатичност и ги помолите за услуга, те няма да ви откажат. Тези, които очакват да получат някаква по-голяма сума пари или се надяват на материална придобивка, ще трябва да почакат. На 5-ти ще имат късмет хората, които започват нова работа. На 6-ти бихте могли да разчитате изцяло на ваш високопоставен приятел. 7-ми се очертава като проблемен в сферата на семейните отношения. 8-ми започва с промяна от професионално естество, дори и да е незначителна, тя ще ви подразни. На 9-ти рискувате да се конфронтирате с човек от близкото ви обкръжение. 10-ти е по-спокоен, а и контактите ви ще са по-успешни. С работа и натоварващи задължения ще е характерен 11-ти. Здравето ви е деликатно.

Лична година 7

За вас цялата седмица ще бъде ползотворна. Животът ви ще върви като по вода и затова ще имате основание да се радвате на много щастливи емоции. Бъдете отворени към нови идеи и приятелства, не пропилявайте времето си, като си стоите вкъщи и само мечтаете. Дошъл е моментът да реализирате плановете си, при това трудностите ще са незначителни. На 5-ти не е изключено да получите материално поощрение от вашия работодател, днес да бъдат предпазливи хората на властта. На 6-ти е удачно да излезете в планината и да релаксирате чрез активен спорт и забавни игри. 7-ми предвещава късмет за мнозина, ще оставите поне един не разрешен проблем в миналото си. На 8-ми започвате деня си ентусиазирано и увличате околните със своя оптимизъм. 9-ти е подходящ за активни контакти, както и за занимания от интелектуално естество. Съществува вероятност да започнете нова работа или да намерите допълнителен източник на доходи на 10-ти. 11-ти е белязан с пътуване или промяна. Здравето ви е стабилно.

Лична година 8

Настоящата седмица ще се окаже проблематична. Не е изключено да ви се наложи да се борите със зъби и нокти за онова, което ви се полага по право. Неприятностите ще са валидни предимно за професионалния ви живот, но и в личен план нещата не изглеждат розови. На 5-ти от сутринта ви пришпорват заради неизпълнена задача в срок. На 6-ти ще имате възможност да овладеете напрежението, денят е успешен. 7-ми предвещава разправии у дома, онова, което сте намислили, едва ли ще се случи. На 8-ми ще са характерни спънки, нищо чудно да ви изпратят в командировка или пък да ви възложат сами да се оправяте с рискована ситуация. 9-ти е белязан само с работа, денят ви няма да протече гладко. До слуха ви ще достигне неприятна новина на 10-ти. 11-ти изисква да не се намесвате в чужди спорове, защото вие ще сте потърпевши. Здравето ви е на ниво.

Лична година 9

През тази седмица ще успеете хем добре да се позабавлявате, хем да свършите нещо отдавна отлагано. Времето е идеално да изпълните едно свое желание, свързано с посещение на култов обект в страната. Материално начинанието ви ще бъде обезпечено, така че не отлагайте неговото изпълнение. В професионалната сфера вече са назрели промени, подгответе се да ги посрещнете. На 5-ти сте в отлична физическа форма и всичко ще ви се отдава с лекота. На 6-ти ще ви изненада приятно щедър жест от приятел или роднина. 7-ми е белязан с ползотворни лични срещи, а мнозина ще са изкушени от възможността за неангажиращ флирт. 8-ми налага да сте предпазливи, когато става дума за работа и пари. 9-ти ви носи новини от чужбина, може и колет. На 10-ти сте ангажирани с битови неуредици вкъщи. 11-ти е лъжовен, днес не предприемайте нищо важно. Здравето ви е на ниво.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев