Глобус ЕС

Номерологичен хороскоп от 28 април до 4 май 2017 година

Числата говорят
28.04.2017 / 17:28

Лична година 1

През тази седмица ще се почувствате напрегнати и нервни. На хоризонта се очертават нови задачи, а отговорностите и задълженията ви главоломно се увеличават. Вероятно ще ви се наложи да балансирате интересите си между службата и дома. За да подобрите настроението си, ще е удачно да започнете промяна във външния си вид. С помощта на по-млад член от семейството ще влезете в крак с новите модни тенденции и ще придобиете самоувереност. На 28-ми ви чакат сериозни ангажименти на работното място. 29-ти предвещава риск от прибързани решения, днес просто се отпуснете и си починете. На 30-ти ще се заредите с енергия, ако решите да се поглезите, да си доставите радост чрез закупуването на дреха или аксесоар. 1-ви ще е характерен с обтегнати отношения, бъдете дипломатично и не провокирайте с поведението си околните. 2-ри е идеален за сделки и уреждането на финансови въпроси. На 3-ти не са изключени проблеми със закона или висшестоящи. 4-ти преминава хармонично в компанията на приятели и съседи. Здравето ви е на ниво.

Лична година 2

Редът и спокойствието през настоящата седмица ще бъдат най-важните за вас. Ако ви предложат нещо интересно, не се ентусиазирайте прекалено много, а първо проверете нещата. По-добре е да се посъветвате с близките си, особено, ако става дума за големи промени, свързани с работа или бизнес. Освен това, на този етап всички ваши намерения за активна физическа дейност или спорт ще бъдат неудачни. Преминавайте към всичко плавно, така и тонусът на тялото ви ще се подобри. Подходящ ден за подписване на брак, както и на съюзи, ще бъде 28-ми, днес и разводите ще се случват по-лесно. 29-ти предвещава малки или пък големи промени в семейството. На 30-ти се постарайте да приключите с всичките си ангажименти, поети от началото на месеца. 1-ви предвещава проблеми, стойте си вкъщи, не пътувайте. На 2-ри ще имате възможност да се видите с много хора, ще ви бъде хем интересно, хем ще ви е от полза. За повечето от вас 3-ти ще бъде нестабилен, при някои ще бъде белязан с тежки съдбовни неприятности. На 4-ти ще изпаднете в ситуация, в която ще отсеете истинските от мнимите си приятели. Здравето ви е деликатно.

Лична година 3

През предстоящата седмица можете да бъдете по-настоятелни и придирчиви, не само към околните, но и към себе си. Вашите намерения към активност в професионален и делови аспект се реализират. За да успеете в начинанията си обаче се освободете от собствените си задръжки и страхове, мислете и действайте на едро. Сега всяко вторачване в подробностите ще ви отклони от набелязаната цел. На 28-ми се очертават позитивни промени, свързани с отпадането на неприятен проблем. 29-ти предвещава вероятност от повишение на доходите, но при някои е белязан с физическа загуба. На 30-ти възниква риск от дрязги и напрежение в личен аспект. 1-ви налага да сте предпазливи, за да не пострадате. На 2-ри отново сте във форма, очаква ви подобрение във всеки един аспект. 3-ти е идеален за сътрудничество и споразумения с лица, имащи сходни с вашите интереси. Не е изключено на 4-ти да се сблъскате със сериозни опоненти. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 4

През периода си наложете да спазвате принципа за редуване на труд и почивка. В последно време често губихте мярка и този факт сериозно може да ви се отрази. Моментът не е подходящ за започване на нови дела. Съсредоточете се върху финализирането на вече стартирани проекти, а резултатите няма да закъснеят. Със спорове и напрежение в дома или службата ще е характерен за мнозина 28-ми. На 29-ти ще имате повече късмет в области, свързани с комуникации и реклама. 30-ти предвещава успехи, днес усещате безпогрешно нагласите на околните и се възползвате от тях. 1-ви отново ви носи позитивни емоции, а проблемите ще са формални. 2-ри е белязан с приключване на приятелски контакт или бизнес отношения. На 3-ти избягвайте да вземате важни решения, в дупка сте и допускате грешки. 4-ти е характерен с риск от материална загуба. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 5

Ще започнете настоящата седмица с приповдигнато настроение. Склонни сте да се увлечете по интересна идея и, ако се хванете здраво за работа, ще докажете възможностите си на песимистично настроеното ви обкръжение. Сега съдбата е на ваша страна, възползвайте се в максимална степен от шансовете, които ви предлага. 28-ми се очертава като успешен, само не избързвайте да се хвалите, преди да постигнете реален резултат. 29-ти ще е характерен с известно напрежение, свързано с пари. 30-ти ви предразполага към по-висока активност в контактите, подходящ е и за пътуване. 1-ви ще ви зарадва с чудесни новини за уреждането на належащ финансов или делови проблем. На 2-ри ще постигнете всичко, което сте замислили. 3-ти е натоварен с професионални задачи, за търсещите работа излиза перспективна оферта. 4-ти е емоционален и ползотворен. Здравето ви е стабилно.

Лична година 6

Вие сте настроени оптимистично в очакването на предстояща развръзка за някои ваши идеи, лични или служебни. Вероятността това да се случи е през първата половина от седмицата. Ако ли пък не, всичко ще се проточи и ще се наложи да почакате доста дълго време. За мнозина ще са характерни трудности, за чието разрешаване ще потърсят помощ от семейството или приятелите. Откажете се от претенциите си, ще ви стане по-добре. На 28-ми ще са удачни всички дейности, свързани със сделки, документи и пари. На 29-ти околните ще се надпреварват да ви ухажват, ще се почувствате важни и значими. На 30-ти сте намислили да свършите няколко неща на веднъж. 1-ви предвещава пътуване или гостуване при близки хора, ще си изкарате страхотно. На 2-ри няма да ви е лесно, защото в службата ви натоварването ще е двойно. На 3-ти сте раздвоени между семейството и работата си. 4-ти е кошмарен, бъдете предпазливи във всеки един аспект. Здравето ви е на ниво.

Лична година 7

През настоящата седмица ще усетите истинско подобрение във всяка една сфера от живота. Нещата ви ще се уреждат със завидна лекота, а околните ще се надпреварват да ви предлагат помощта си. Струва си да се възползвате от шансовете, които ви се предлагат, защото, ако отлагате решенията си за по-късен момент, може и да останете с празни ръце. На 28-ми ще си партнирате чудесно с жените, не е изключено да получите ценен финансов съвет. На 29-ти сте настроени лирично в обкръжението на хората, които обичате. 30-ти може да се окаже проблемен, но спънките ще са формални. 1-ви предвещава успехи в материален и в делови аспект. На 2-ри ще сте в пълна хармония със себе си и със заобикалящия ви свят. 3-ти е свързан с допълнително натоварване в професионалната сфера, но и с увеличение на дохода ви. Справяте се с отдавна тлеещ юридически или наследствен въпрос на 4-ти. Здравето ви е стабилно.

Лична година 8

Толкова много работа ви предстои, че за почивка няма да ви остане време. Но си струва да положите усилия, за да поставите основите на нещо важно, което ще продължите да градите поне до края на годината. В интелектуален аспект ще сте в удивително добра форма, но трудно ще намирате хора, които да застанат на ваша страна и да ви подкрепят. Затова не споделяйте идеите си, вършете всичко сами, ако искате мечтите ви да се сбъднат. На 28-ми съществува шанс безработните да попаднат на подходяща оферта. 29-ти предвещава много позитивни емоции, свързани с деца или по-млади членове от семейството. На 30-ти сте обвързани със задължения от битов характер, които обаче ще ви заредят и разтоварят психически. На 1-ви не е изключено да ви предизвикат и да влезете в ожесточен спор. 2-ри преминава отново в напрежение, на някои им предстоят усложнения в любовните връзки. 3-ти ще е успешен. 4-ти е спокоен. Здравето ви е деликатно.

Лична година 9

За вас настоящият период е противоречив. Вероятно е през първата му половина да се срещнете с пречки и усложнения в работата и делата, но впоследствие ще усетите, че ситуацията коренно ще се промени. Амбициозно ще поемете задача, която ви възлагат в службата или пък предприемате промяна, свързана с материалния ви статут - инвестиция, кредит. Моментът е подходящ за пътуване на кратко разстояние в рамките на страната. На 28-ми не е изключено да се ядосате, поводът ще е сериозен. На 29-ти сте унили и разочаровани, днес в нищо няма да ви спори. Затова пък на 30-ти ще имате успехи, макар и все още не-толкова забележими. 1-ви се очертава като труден, до вечерта очаквайте подобрение. На 2-ри се постарайте да си починете чрез занимания в уединение. 3-ти ви носи късмет в материалната сфера. На 4-ти всичко се подрежда. Здравето ви е уязвимо.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев