Глобус ЕС

Номерологичен хороскоп от 14 до 20 април 2017 година

числата говорят
14.04.2017 / 17:47

Лична година 1

За вас се очертава отново един ползотворен период. Свободни сте да правите това, което считате за правилно, но не се доверявайте на хора, които познавате отскоро. В сферата на бизнеса и парите бихте могли да постигнете много успехи. Очаквайте да получите облекчение по въпрос, който отдавна ви притеснява. В къщи обаче се въздържайте максимално, защото всеки спор може да ескалира в невъздържани обиди. На 14-ти си поставете за цел да се заемете с разрешаването на професионални или материални проблеми. 15-ти предвещава отново късмет във финансовата област, но не ви съветвам да правите скъпи покупки и да инвестирате. 16-ти е белязан с постигане на съгласие между вас и вашия партньор или колега, относно някакво пътуване или пък досаден битовизъм. На 17-ти ще е благоприятно да съсредоточите цялата си енергия в онова, което ви предстои, за да постигнете замислите си. На 18-ти не си стойте удома и ще можете да се сдобиете с нови полезни приятели. 19-ти се очертава като напрегнат. На 20-ти приключвате със задачите си напълно и сте готови да се захванете с нови. Здравето ви е стабилно.

Лична година 2

През настоящата седмица много добре ще изглеждат контактите ви в личен аспект. Ако досега са съществували причини за охлаждането на отношенията ви с ваши близки и роднини, ще имате поводи да поработите по въпроса и да ги обновите. Моментът е подходящ за предприемане на действия, свързани със сделки с недвижима собственост. Някои могат да получат наследство, а други - да променят семейния си статут. На 14-ти ще е удачно да извършите преустройство на жилището си, да го украсите за празника. 15-ти предвещава чудесни преживявания, засилени комуникации и пътуване. На 16-ти разтоварете душата си от всякакви мисли за проблеми, ако ви предстои да вършите нещо неприятно, го изпълнете, без да протестирате. 17-ти е белязан с възможност да се срещнете с нови хора, денят ще бъде успешен. На 18-ти обаче ви се налага бързо да се адаптирате към изискванията ви в службата и да сте в час с промените. 19-ти предполага напрежение с колегите, произтичащо от нежеланието ви да отстъпвате. 20-ти е ползотворен за бизнеса. Здравето ви е на ниво.

Лична година 3

Настоящата седмица ще ви се стори малко тегава и неспокойна. Всичко ще става по начин, който не е подвластен нито на волята ви, нито на интуицията ви. Затова не се натоварвайте излишно с големи очаквания и оставете нещата да се случват от само себе си. Ако ви се отвори възможност да си вземете отпуск и да си починете, направете го. Не е изключено да имате недоразумения, свързани с институции. Но пък от друга страна можете да разчитате на късмета си, защото проблемите ви ще са временни. На 14-ти ще е удачно да се ангажирате с някаква форма на обучение, с придобиването на информация. 15-ти предвещава неприятности в службата или с член от семейството ви. На 16-ти няма да сгрешите, ако предприемете пътуване с опознавателна цел, ще се разтоварите и ободрите. 17-ти е белязан с риск от предоверяване, пазете си вещите и документите. 18-ти преминава добре, вероятно е да ви сюропризират материално. Не започвайте нищо ново на 19-ти. На 20-ти ще ви върви като по вода. Здравето ви е деликатно.

Лична година 4

През настоящата седмица материалните и деловите ви инициативи ще процъфтяват, а контактите ви от професионално естество ще са във възход. Моментът е подходящ за начинания с голям мащаб. Не се колебайте да изисквате, да се налагате, смело да излагате възгледите си. На този етап преценките ви ще са безпогрешни, а търговският ви нюх ще е неотразим. 14-ти предвещава успехи в професионалната сфера, както и във всичко, което се отнася до сделки и документи. На 15-ти установявате с лекота контакти, днес сте способни да съчетавате приятното с полезното. 16-ти се очертава като натоварен, основно с домакински задължения и такива около семейството и децата. На 17-ти е вероятно да възникнат разногласия с постоянния ви партньор, посветете повече време на любимото си хоби, посетете храм, потърсете хармонията в себе си. 18-ти е проблематичен за мнозина, важно е да не рискувате. На 19-ти ще възникнат спешни задачи за приключване. 20-ти е спорен, планирайте всичко по минути, за да се справите. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 5

През периода ще ви се наложи да изпитате на гърба си последиците от допуснатите в миналото ви грешки. За едни те ще произтичат от премълчаване в личния живот, а за други ще са от професионален характер. Не се поддавайте на емоции и не обвинявайте другите за неприятностите, които ви връхлитат, а се заемете сериозно с причините за тяхното появяване и ги отстранете. Вероятно ще ви е трудно, но по-добре сега, отколкото да продължавате агонията си и да ги задълбочите. На 14-ти ще е удачно да имате активни контакти, да участвате в благотворителност, въобще да не се затваряте у дома. На 15-ти е възможно да влезете в допълнителен разход, мислейки повече за нуждите на другите, отколкото за своите. 16-ти предвещава покана за пътуване или гостуване в чужбина, или известие от там. На 17-ти не е изключено да ви огорчат близки или роднини, припомняйки ви стари прегрешения към тях. На 18-ти ще сте натоварени с уреждането на проблеми от финансово естество, свързани с банки, съдебни казуси. 19-ти ще е успешен, но на 20-ти отново ще ви е тревожно и твърде мрачно. Здравето ви е деликатно.

Лична година 6

През настоящата седмица е много важно да не се отпуснете, опиянени от собствените си успехи. Ще продължавате да черпите с пълни шепи от възможностите, които ви предоставя съдбата. Не е изключено обаче да не останете доволни от разпределението на свободното си време. Защото все ще изникват задачи, които ще възлагат на вас. Труден ден за мнозина ще се окаже 14-ти, днес едва ли ще усетите от празничното настроение. На 15-ти се постарайте да ограничите контактите си, защото определено ще сте лош събеседник. 16-ти предвещава физически или материални промени, а вложените пари във вещи за дома ще са удачни. На 17-ми сте ентусиазирани от едно пътуване, не го пропускайте, ще ви се отрази добре. Със силен старт започвате 18-ти, с каквото и да се заемете, ще се справите. Отлични финансови постижения, приходи, повишение ще ви изненадат приятно на 19-ти. 20-ти се очертава като ден на късмета. Здравето ви е стабилно.

Лична година 7

През настоящата седмица за вас ще се окажат важни отношенията с околните в работата и дома. Връзките ви по линия на бизнеса и кариерата ще бъдат великолепни и ще ви са от полза повече от всякога. Сега е важно да осъзнаете, че вашето мнение не е миродавно, че вие също можете да сгрешите. Моментът не предразполага към нови начинания, а рисковете са нежелателни. На 14-ти не е изключено да ви помогнат при кандидатстване за нова работа. На 15-ти ще бъдете много активни в социален аспект, сигурно ще се включите в някоя благотворителна акция. Денят предвещава и чудесни новини от ваши близки, живеещи в чужбина. На 16-ти сте ентусиазирани и се заемате да разкрасите дома си. 17-ти преминава под знака на задушевно роднинско събиране. 18-ти е проблематичен, започвате деня уморени и затова сте предразположени към спорове. 19-ти е идеален за занимания, свързани с творчество или с опознавателна цел. На 20-ти ви се струпват тежки и неприятни задачи, не ги отлагайте. Здравето ви е на ниво.

Лична година 8

Това е подходяща седмица да се погрижите за себе си, за да подобрите физическата и психическата си форма. Ако имате възможност да си вземете отпуск, ще успеете наистина да се освободите от натрупаното напрежение и да релаксирате пълноценно. Моментът е идеален за срещи с непознати хора и места, за натрупване на нови впечатления или просто за забавления. Хубавото е, че финансово едва ли ще сте ограничени. На 14-ти не е изключено да ви изненадат приятно с пари или друг материален стимул. На 15-ти мнозина ще тръгнат на път с многолюдна компания, останалите да очакват гости. Интересен и вълнуващ ден ще бъде 16-ти, късметлии сте и всичко ще ви се отдава с лекота. На 17-ти непременно участвайте в лотарийна игра, може е да спечелите. 18-ти се очертава като ползотворен в професионален и в делови аспект. На 19-ти ви чака доста работа, а на 20-ти - пари и промени. Здравето ви е стабилно.

Лична година 9

През настоящата седмица е възможно да ви обхване апатия, да се чувствате изморени и изнервени от досадните задължения. Вероятно ще предпочетете да си останете у дома и да свършите някои полезни неща, свързани с бита. Все пак, ако сте решили да пътувате семейно, бъдете предпазливи и проверете щателно личните си пари и документи. Не забравяйте да подсигурите безопасността на жилището си. На 14-ти е вероятно да работите извънредно, за да приключите със спешна поръчка или ангажимент. На 15-ти е трябва да се справите с няколко неща наведнъж, денят ви ще е ползотворен. 16-ти предвещава активни контакти с близки и роднини, възможно е те да се оказват трудни и да ви се наложи да сте балансьорът в тях. 17-ти е белязан с притеснения и напрежение, с лоша новина. На 18-ти не предприемайте нищо важно и се пазете. 19-ти преминава също с притеснения, гледайте вечерта да си починете. 20-ти е белязан с много задължения към близки и възрастни роднини. Здравето ви е деликатно.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев