Глобус ЕС

Пръскат срещу кърлежи

снимка към новината
14.04.2017 / 10:43

Първата за годината дезакаризация на тревни площи започна на 9 април. Бяха обработени терените на гробищните паркове на територията на Сливен и зелените площи на крепост Туида.

През април и май ще се извърши дезакаризация на тревни площи на ЦАО “Надежда”, ЦАО “Речица”, град Кермен, социални заведения, детски заведения в Сливен и населените места, стадиони в населените места, обществени градинки и паркове в населените места и на територията на Сливен. Ще се пръска в градинката около паметника на Хаджи Димитър, Попската градинка, градинката пред Драматичен театър „Стефан Киров”. Ще се обработват тревните площи в кв. „Младост”, кв. „Стоян Заимов”, градинките пред паметника „Орлето”, на бул. „Хаджи Димитър”, бул. „Братя Миладинови”, кв. „Даме Груев”, площад „Васил Левски”, парк „Юнак” и др.

Гражданите могат да подават сигнали за наличие на кърлежи в общински тревни площи в стая 124 или на телефон 044/ 611 124 – дирекция „Социални дейности, здравеопазване и спорт” – ст. експерт Таня Куманова.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев