Глобус ЕС

Номерологичен хороскоп от 7 до 13 април 2017 година

числата говорят
07.04.2017 / 13:17

Лична година 1

През настоящата седмица ще бъдете много активни в интелектуално отношение. Ползотворни ще бъдат всички начинания, свързани с повишаването на вашите знания и умения. За мнозина ще са характерни делови пътувания, включително и зад граница. Връзките в чужбина на всички равнища ще бъдат успешни, от тях ще черпите, както възможности, така и пари. На 7-ми обаче съществуват ограничения, а и днес сте уязвими в сферата на комуникациите и закона. 8-ми предвещава проблеми в личен план, избягвайте разправиите вкъщи. На 9-ти ще постигнете максимални резултати, ако успеете да изгладите недоразуменията в семейството си. На 10-ти е добре да се заемете с изпълнението на по-сериозни задачи, разчитайки основно на собствения си опит. 11-ти е белязан с промени, каквото предприемете, ще е с неясен изход занапред. 12-ви се очертава като подходящ за уреждането на важни материални и финансови въпроси. На 13-ти ще ви върви, ще имате късмет. Здравето ви е стабилно.

Лична година 2

През настоящата седмица е добре да започнете нещо ново, свързано с повишаване на физическата и психическата ви издържливост. Всяка промяна на външния вид ще ви вдъхне самоувереност, ще ви накара да се почувствате отлично в собствената си кожа. Бихте могли и успешно да се заемете с разкрасяването на собствения си дом, да му вдъхнете топлина и уют. На 7-ми се очертават важни и тежки отговорности вкъщи или на работното ви място. 8-ми предвещава спокойни и приятелски отношения с околните, днес лесно ще постигате съгласие по всякакви въпроси. На 9-ти отложете важните дела, вероятни са спънки, неудачи и разочарование. 10-ти е белязан с успех за всички, които са планирали да започнат съвместни начинания, да сключат брак или да поставят начало на съжителство. На 11-ти е благоприятно да направите вложения във скъпи вещи или покупка на жилище. 12-ти е за приключване и за пътуване. На 13-ти не губете точната мярка и следвайте приоритетите си, някои ще правят избор между няколко предложения. Здравето ви е на ниво.

Лична година 3

През периода ще се чувствате малко объркани и лесно ще променяте настроението си. Това ще ви пречи да вземате най-правилното решение, ще се водите от другите и често ще грешите. Затова ви съветвам да не избързвате нито с думи, нито със дела. Но пък ако ви се отвори възможност да реализирате някаква своя мечта, се обърнете към своята интуиция и тогава действайте. Защото тя никога няма да ви подведе. Някаква тайна ще обсеби ума ви на 7-ми, не я споделяйте. На 8-ми не подписвайте документи, не правете излишни харчове, особено при трудно спечелени пари. На 9-ти не е изключено да сте загрижени за здравето на ваш близък. 10-ти се очертава като ползотворен. Днес бихте могли да се разтоварите чрез кратко пътуване. За мнозина 11-ти ще бъде късметлийски. На 12-ти се сблъсквате с неприятности и проблеми в службата. На 13-ти също не рискувайте. Здравето ви е на ниво.

Лична година 4

Предстои ви една успешна в професионално и във финансово отношение седмица. Моментът е подходящ за начало на големи и важни дела. Особено облагодетелствани ще са публичните личности или политиците. За бизнеса също е настъпил период на разцвет. Удачно е да се правят вложения в нови проекти, пазари и хора. С работа и постижения ще е характерен за мнозина 7-ми. На 8-ми се постарайте да не пътувате, внимавайте за здравето си. На 9-ти изникват спешни задачи за вършене с изпуснат срок. 10-ти предвещава възможности за нова работа, денят е идеален за воденето на преговори по финансови въпроси. На 11-ти ще имате късмет в хазартните игри, но правете всичко в границите на разумното. 12-ти е ден за активни контакти, лични и служебни. 13-ти е свързан с доста задължения, ще се справите. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 5

През периода правите планове за пътуване, което ще може да се осъществи до края на месеца. Ползотворни ще са всичките ви начинания, които се отнасят до вашето образование, квалификация и творчески проекти. На мнозина ще се наложи да направят ревизия на досегашните си провали. Вероятно е да си направят изводи и да вземат конкретни решения за бъдещето си. Моментът е крайно неподходящ за нови начинания, особено от професионално или от финансово естество. На 7-ми някои ще получат атрактивна оферта за работа в чужбина. На 8-ми са възможни спорове по повод недвижим имот или пари, които ще доведат до изостряне на отношенията. 9-ти предвещава проблеми в дома и с близките. Най-успешен ден се очертава да бъде 10-ти. На 11-ти сте застрашени от материални и юридически загуби. За 12-ти ще е удачно да насрочите срещите си, ако искате да постигнете добър резултат. 13-ти е белязан с опасност от провали за бизнеса или за личните ви връзки. Здравето ви е деликатно.

Лична година 6

За вас периодът ще е от изключително значение и в личен, и в професионален план. Сега вие сте тези, които си чертаят съдбата. Какво ще изберете, зависи изцяло от вас. Бъдете отговорни при вземането на решения, не прехвърляйте вината за своите провали върху околните. Не оставяйте нищо на случайността, разчитайте само на себе си и ще постигнете целите си. На 7-ми ви предстои някаква промяна, свързана с материалния ви статут. 8-ми предвещава нови възможности в сферата на сътрудничеството, приятелството и любовта. На 9-ти, с каквото и да се заемете, ще е за добро. 10-ти предвещава успехи във финансовата област и всичко, което касае вашия бизнес, кариера, позиции в обществото. 11-ти се очертава като наситен с положителни емоции. На 12-ти ще ви трябват сили - физически и психически, за да се справите с натоварването. 13-ти е идеален за пътуване, общуване или релакс. Здравето ви е стабилно.

Лична година 7

Определено това е седмица, през която ще ви се наложи да обърнете гръб на миналото си, за да продължите напред. При едни става дума за личните отношения, а при други - за професионалните. Не е изключено да изпитате силно желание за дистанциране от всички, но на този етап това ще се окаже невъзможно. Защото точно сега делата ви ще са силно зависими от околните и ще ви се наложи да се примирите и приспособите. На 7-ми на някои ще се отвори възможност да се запознаят с известен човек, други ще обсъждат нещо с роднини, живеещи в чужбина. 8-ми предвещава оферта, постъпване на нова работа или промяна на досегашното ви положение в службата. 9-ти е белязан с успешен развой на делата ви, днес бихте могли да получите безкористна помощ. На 10-ти обаче сте доста докачливи и не е изключено да провокирате неприятности с жена. На 11-ти ще ви занимават основно имуществени въпроси или придобивка за дома. 12-ти се очертава като емоционален, децата или съпругът ще ви разтревожат. 13-ти е спокоен. Здравето ви е на ниво.

Лична година 8

Хармония и разбирателство със целия свят ще изпълнят живота ви през настоящата седмица. Определено ще се почувствате като галеници на съдбата. Не се насилвайте, не си поставяйте велики цели. Защото сега вие ще имате късмет и ще се случва това, което е най-добро за вас. На 7-ми ще са характерни нови ситуации, от които само ще спечелите, а някои ще получат предложение за нова работа. На 8-ми се срещате с влиятелни хора, които с готовност ще ви помогнат и подкрепят. На 9-ти обаче няма да ви е ден, останете си вкъщи и си починете. 10-ти предвещава натоварване, мобилизирайте се и ще се справите. За 11-ти си оставете задачи, които са ви интерсни, и които изпълнявате с удоволствие. На 12-ти ще са удачни деловите срещи и всичко, което е свързано с пари и документи. Предстои ви нещо хубаво за преживяване на 13-ти, насладете му се. Здравето ви е на ниво.

Лична година 9

През настоящата седмица ви очакват много премеждия, както и тревоги от личен характер. Ще ви се наложи да се съобразявате с различни фактори, да се примирите, но няма как. Сега външните условия ще са по-силни от вас. Но ако сте решили да кандидатствате за свободна позиция, свързана с нова или допълнителна работа, никак няма да сгрешите. На 7-ми ви съветвам да се преориентирате и да си поставите по-високи цели в живота. 8-ми е ден на стагнация, починете си, не влизайте в спорове. На 9-ти е вероятно да пътувате по служба, в дома ви ще витае скрито напрежение. 10-ти е белязан с новини, които няма да ви харесат. На 11-ти не се захващайте с уреждането на делови или съдебни въпроси. 12-ти ще е успешен. На 13-ти не пътувайте, застрашени сте от инциденти. Здравето ви е уязвимо.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев