Глобус ЕС

Номерологичен хороскоп от 31 март до 6 април 2017 година

числата говорят
31.03.2017 / 18:21

Лична година 1

За вас започва един много силен период. Ще бъдете в отлична кондиция, ще сте пробивни и смело ще атакувате целите си. Успехите в материалната сфера ще станат сякаш нещо естествено за вас. Ако сте замислили да направите някаква промяна или пък да тръгнете на път, също няма да сгрешите. Удачни ще са вложенията в по-рискови проекти. Напредък ще отбележите и в кариерното си развитие. На 31-ви ви съветвам да сте особено предпазливи, днес може да сгафите на работното си място. 1-ви предвещава само леко напрежение, вече започвате да усещате подобрението. На 2-ри се насочете към дейности с краткосрочно значение или пък към по-лежерни занимания. 3-ти е белязан с голям късмет при пазаруване и при договаряния, свързани с пари. На 4-ти ви чакат спешни ангажименти, дори и да са ви неприятни, побързайте да ги изпълните в срок. Вълнуващ и позитивен се очертава за мнозина 5-ти. На 6-ти отново ще сте натоварени с уреждането на важни делови проблеми. Здравето ви е на ниво.

Лична година 2

През настоящата седмица се постарайте да намалите темпото. Излишно е да сте толкова припряни, дори напротив, трябва да сте акуратни и изпълнителни, да преценявате и да мислите задълбочено. Ползотворни ще са евентуалните инвестиции в недвижима собственост, както и уреждането на различни семейни въпроси. Но избягвайте да се намесвате в ситуации, ако категорично не са потърсили мнението ви. На 31-ви не е изключено да се окажете на път, а някои ще получат известие от близки в чужбина. 1-ви се очертава като напрегнат в сферата на общуването с приятели и роднини. На 2-ри сте способни да се справите със заплетен финансов проблем. 3-ти предвещава възможност за приключване на някаква съдебна сага или за финализирането на важен проект. 4-ти ще се окаже труден, не пренебрегвайте домашните си задължения. На 5-ти отговорностите ви нарастват драстично и в службата, и у дома. 6-ти преминава под знака на нетърпението, но като цяло ще е успешен. Здравето ви е на ниво.

Лична година 3

През настоящата седмица може да изпитате объркване и несигурност във връзка с нови обстоятелства на работното ви място. Но ако се опитате да пришпорите нещата, то със сигурност ще предизвикате негодуванието на колеги или висшестоящи. Затова ви съветвам да проявите търпение и да не избързвате със заключения, още по-малко с действия. Защото не всичко е така, както изглежда, сами ще се уверите. 31-ви ще премине доста изнервящо, като причината е свързана със личния ви живот, семейството или възрастен роднина. На 1-ви отново ще сте притеснени, вероятно поводът ще е основателен. На 2-ри ще се радват онези, които се занимават с изкуство или пък са на път. 3-ти е белязан с късмет, не планирайте нищо, за да получите най-доброто за вас, според ситуацията към момента. На 4-ти бихте могли да имате резултати в сферата на бизнеса или парите. 5-ти е идеален за реализацията на срещи и събирания. 6-ти е спокоен. Здравето ви е деликатно.

Лична година 4

Предстои ви един натоварен, но изключително успешен в професионално, и в материално отношение период. Вероятно е да станат публични постиженията ви, които по една или друга причина досега са били подценявани. Ще имате повод да се радвате, но не проявявайте гордост или прекалена агресия, когато защитавате позициите си. В личен аспект ви предстои напрежение, може би там става дума за ревност и неразбиране. На 31-ви се пазете от спекулации, ограничете общуването с хора, доказали своята нелоялност. На 1-ви не е изключено да сте ангажирани с разрешаването на административен, данъчен или юридически проблем. 2-ри предвещава възможности да реализирате една важна в живота ви цел. На 3-ти ви съветвам да не рискувате, повече мислете, по-малко говорете. За едни печалба, а за други нова работа ще донесе 4-ти. На 5-ти е добре да се подписват документи, да се сключват сделки, да се поемат ангажименти. 6-ти също ще е ползотворен, днес не се затваряйте вкъщи. Здравето ви е на ниво.

Лична година 5

Навлизате в труден период, през който следва да подготвите плановете си за нещата, които искате да започнете през настоящата година. Тук става дума за проучване, за събиране на факти, за анализиране, независимо дали това се отнася за професионалната сфера или бизнеса, или за личните дела. Ако имате недовършени задачи, дългове или неспазени обещания, се постарайте да не ги отлагате във времето. Успехи ще имат всички, чиято работа е свързана с природата, както и с обучение и преподавателска работа. Заниманието с финансовите ви дела ще бъде най-удачно на 31-ви. На 1-ви ще имате успехи, ако самостоятелно и без чужда намеса се захванете с разрешаването на проблемите си. 2-ри предвещава трудности от материално естество, вероятно е разходите ви да се увеличат. На 3-ти се постарайте да не се самоизолирате, не е изключено някой да ви подскаже ценна идея. 4-ти изисква предпазливост при контактите в семейството и с любимия човек. Интересен, обещаващ ден се очертава 5-ти. На 6-ти душевни терзания ще измъчват мнозина, възможни са промени. Здравето ви е деликатно.

Лична година 6

За вас започва един период на просперитет, който обаче ще трябва сами да си извоювате. Удачно ще е стартирането на дългосрочни проекти, както и вложенията - материални и духовни. В личните дела сте склонни към агресивност и дори към прояви на инат. Което ще е и причината за охлаждането на отношенията с близките и с приятелите ви. Коригирайте поведението си, това не е начинът да спечелите авторитет. На 31-ви ви очакват проблеми в семейството и в любовта. На 1-ви сте импулсивни, днес не са изключени разходи, предизвикани от желанието ви да задоволите своя прищявка. На 2-ри ще са характерни ангажиментите ви с хора, живеещи или имащи бизнес в чужбина. Отлична оферта за нова работа ще получат или научат мнозина на 3-ти. На 4-ти бъдете последователни, иначе ще сгрешите. 5-ти е белязан с напрежение и притеснение в службата. На 6-ти ви се отдава с лекота да се справяте със заплетени ситуации. Здравето ви е стабилно.

Лична година 7

За вас тази седмица е доста напрегната. Ако сте търпеливи и съумеете да се контролирате, можете да постигнете равновесие в служебните дела. В противен случай сте способни да предизвикате промени, които вероятно ще се окажат с негативни последици за вас. Сега не е време да се изявявате, да демонстрирате превъзходството си над колеги и висшестоящи, само ще загубите самочувствие и пари. На 31-ви всичките ви реакции ще преминават през сърцето, постарайте се да излезете някъде в планината и да се разведрите. 1-ви предвещава прекомерно пилеене на средства и чувства, отново се въздържайте от вземането на важни решения. Затова пък на 2-ри ще сте в значително по-добра кондиция, в сериозните занимания ще ви спори. На 3-ти ще имате среща с нови личности, ще са ползотворни съвместните начинания с жени. 4-ти е белязан с трудности, не натрапвайте възгледите си и не давайте съвети, щом не са ви ги поискали. 5-ти се очертава като по-спокоен. На 6-ти ще са успешни контактите ви с финансови институции, някои получават пари от наследство. Здравето ви е деликатно.

Лична година 8

При вас ситуацията коренно ще се промени, в сравнение от преходната седмица. Добре ще е да се освободите от излишните емоции, да мислите и действате прагматично. Възможни са проблеми и в бизнеса, и в личните дела. От вас зависи дали ще ги ограничите или ще създадете условия те да ескалират. На 31-ви се постарайте да оставате повече време сами, денят е подходящ за анализи и вземането на решения. 1-ви се очертава като безрезултатен, не постигате съгласие, губите в спорове нерви и пари. На 2-ри ви очакват нови пречки и натоварвания, при това идващи от най-приближения ви приятелски кръг. Известно успокоение, дори напредък, ще изпитате на 3-ти. На 4-ти не се захващайте с нищо важно и се щадете физически. 5-ти е идеален да се разплатите, да сложите в ред документацията си и въобще да свършите някои отложени задачи. Конфликти, неприятности с властта, юридически промени в сферата на бизнеса или пък с близките или родител, ще са валидни за мнозина на 6-ти. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 9

Предстои ви една интересна и много успешна седмица. Ако възникне някаква промяна, не се плашете, тя определено ще е за добро. Най-удачни ще са решенията ви в материалната сфера. Някои ще предпочетат да пътуват, а други ще се заемат с повишаването на професионалната си квалификация чрез курсове или езиково обучение. На 31-ви обаче бъдете нащрек във всяка една сфера от живота. 1-ви предвещава само леко напрежение, но като цяло денят ще е ползотворен. Идеален за почивка и среща с приятели ще се окаже 2-ри. На 3-ти ще имате късмет в бизнеса, все пак не рискувайте прекалено. На 4-ти получавате само хубави новини. Прекрасен и вълнуващ ще бъде 5-ти, вечерта ще бъдете уморени, но доволни от резултата. На 6-ти също ще ви спори, не пренебрегвайте децата. Здравето ви е уязвимо.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев