Глобус ЕС

ОБРЪЩЕНИЕ НА БРИГАДЕН ГЕНЕРАЛ /о.р./ КОЛЬО МИЛЕВ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ

снимка към материала
24.03.2017 / 15:35

Здравейте уважаеми съграждани, скъпи приятели и симпатизанти.

Отмина и тази кампания, изпълнена с десетки срещи, разговори и много емоции. За този един месец аз се постарах да ви запозная с визията на моята партия и лично с моите виждания за промяната на България.

Благодаря на всички за вниманието и уважението, което ни оказахте! Благодаря и за добрите думи и подкрепата, която струеше от тях. Аз разбрах болката и надеждата на българите и гражданите на Сливенска област.

Уверявам Ви, че ще отдам цялата си енергия, знания, опит и внимание и ще работя за промяната, от която всички се нуждаем. Заедно ще променим България и ще дадем нов шанс на Сливен и сливналии за един по-добър и достоен живот.

Пътят е труден и минава през много изпитания, нужна е задружна работа на държавата, политиците, общините, бизнесът и гражданите. Но аз съм убеден, че бидейки заедно ние ще успеем да реформиране България, да променим Сливен и да върнем славното му индустриално минало.

Да създадем работните места, нужни за доходи и добър живот, да върнем децата си от чужбина и да изтрием сълзите от очите на възрастните хора. Това ще бъдат нашите приоритети. Ще върнем вярата на майките и бащите, отчаяни от жалкото настояще, загубили отдавна очакването си за по-добро бъдеще. С по-добър стандарт на живот на цялото общество, образованието, културата и спортът ще разцъфтят. Заедно ще преборим и паралелната държава и корупцията.

ПОИСКАЙ и Сливен ще стане едно от първите места на ПРОМЯНАТА!

Утре, в деня на размисъл всички трябва да си дадем сметка, можем ли да продължим да живеем, както досега, искаме ли промяната, нуждаем ли се спешно от нея.

Всъщност, вие ме познавате. Ако имаме вашата подкрепа и доверие, енергията на хилядите компетентни и работливи хора ще завърти мотора на съзиданието и ще направи живота ни по-добър и достоен.

Още веднъж благодаря на всички симпатизанти на БСП за България и на всички, които ме подкрепяха и обграждаха с внимание и доверие.

Заедно ще успеем, а успехът ще бъде за всички ни!

Призовавам всеки, който иска промяната – за България, за Сливен да гласува с бюлетина №10!

А за хората, които търсят човек за работа – преференция №9!

С УВАЖЕНИЕ: Бригаден генерал /о.р./ Кольо Милев

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев