Глобус ЕС

Водачка в шуробаджанашките листи на Марешки показва среден пръст на избирателите

Гергана Стефанова
23.03.2017 / 11:43

Наглостта на новоизлюпените кандидат-депутати в шуробаджанашките листи на лоу-кост бизнесмена и лидер на две политически партии Веселин Марешки достигна невиждани висоти преди изборите. Една от неговите грации, която оглави листата на аптечния олигарх в Бургас и Сливен - Гергана Стефанова, дори си позволи да показва среден пръст пред фотоапаратите. Любезната дама никак не е случайна, Марешки не би позволил в парламента да влязат други, освен неговите послушници.

Роднините на Гергана Желязкова Стефанова, която върти аптечния бизнес на Марешки в Бургас, са в различни листи на бизнесмена с тъмно минало.

Бащата на шармантната Гергана - Желязко Ганев Славов води листи в Хасково и Ямбол, където обаче никой не го познава. Не че щерка му е позната на бургазлии. "Волевите" кандидати изобщо не си правят труда да организират читава предизборна кампания по правилата на играта, да разясняват посланията си и да обясняват как ще изпълнят обещанията си пред избирателите. Напротив - толкова са самонадеяни, че могат да им размахват среден пръст.

Грациите, които пълнят листите на Марешки, са известни предимно с лоялността си към боса, а не с някакви внушителни биографии.

Така че, ето какво ще получите, ако ги вкарате в парламента - лекарства с изтекъл срок на годност и по един нежен дамски среден пръст./Блиц/

 

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев