Глобус ЕС

Таско Ерменков: Партията е само една – останалото са политически проекти

Таско Ерменков
21.03.2017 / 16:23

Сливен е град с една от най-високите безработици и най-ниските доходи, промяната на тази ситуация е свързана с промишлено производство и селско стопанство. Между другото, прехвалената водачка на листата на ГЕРБ Десислава Танева по време на нейното министерстване една стотинка не е дала за Сливен като община, и селата не са получили една стотинка по време на нейното управление. От хилядите семейни ферми, които бяха затворени, една част са на животновъди от Сливенско и не малко хора останаха без препитание и на улицата, заяви Ерменков.

И когато на един дебат й припомних това, тя ми каза, че това е задният двор на България. Да, България има и заден двор, не е само лъскава фасада, и това трябва да го знаят всички с претенции да управляват. Що се отнася до следващото народно събрание, то ще изглежда такова, каквото народът го избере, заяви водачът в листата на социалистите. Нека хората да видят целите, каузата, за която ние се борим и тогава да решат, а не да вярват на мантри на хора, които до вчера са ги грабили, а от утре „ще ги правят богати“, коментира Ерменков.

БСП участва в изборите с идеята да спечели и след това да управлява България. Ние бяхме първите, обявили предизборната си платформа, и като че ли всяка от останалите партии си е харесала нещо от нашата и е включила по нещо в своята си платформа. Но ако ще търсим обединение на платформи, то нека да ни свързват стратегическите цели за развитието на държавата, за българската нравственост, както и девизът, който положиха при създаването на ЕС неговите бащи за хармония в многообразието. Нека в управлението са добре дошли тези, за които човекът не е придатък, а обект и цел на управлението, които работят за интереса на обикновения човек.

Надявам се този път хората да гласуват с разум, да видят каузи и перспективи, заяви Таско Ерменков.

Той е категоричен: „Само БСП е партията, останалото са политически проекти, които водят битка да имат 4 години власт и това доказва ситуацията в страната.

Ние имаме визия за дългосрочно управление и развитие на България“, обобщи водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ в Сливенски избирателен район Таско Ерменков.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев