Глобус ЕС

Номерологичен хороскоп от 17.03. до 23.03.2017 г.

Числата говорят
17.03.2017 / 17:32

Лична година 1

За вас периодът ще е тежък и труден, както в личен, така и в професионален план. Ще ви се наложи да проявите максимална издържливост, за да задържите това, което сте постигнали до момента. Мнозина ще се изправят пред силни противници, които ще направят всичко възможно, да се възползват от тях и да ги уязвят. Затова е добре да не предприемате нови начинания, а да изчакате по-сгоден момент. На 17-ти ще са характерни спънки в проектите и ангажиментите, някои ще пътуват днес по работа. На 18-ти не е препоръчително да водите спорове, както и да се занимавате с парични дела. 19-ти предвещава отново притеснения, но този път те ще са лични. За да релаксирате физически, а и психически, си позволете дълга почивка на 20-ти. 21-ви се очертава като значително по-оптимистичен. На 22-ри сте уязвими в материален и в здравословен аспект. Справяте се удачно с проекти, започнати през преходния месец. 23-ти ще е най-успешен, особено за тези, търсещи място на трудовия пазар. Здравето ви е деликатно.

Лична година 2

През настоящата седмица се занимавайте само със собствените си дела, ако искате тя да е успешна. Намесата ви живота на околните ще ви донесе редица проблеми, дори и мотивите да са добронамерени. Удачни ще са контактите ви с непознати, както и всички дейности, свързани с увеличение на личното ви благосъстояние. Ако пък сте планирали пътуване, ще свършите замисленото с лекота. Неуредици в отношенията ви с интимния партньор могат да доведат до раздяла на 17-ти. На 18-ти сте безкомпромисни и неотстъпчиви, помислете си дали действително желаете промяната около вас. На 19-ти бихте могли да постигнете компромис по труден семеен въпрос. 20-ти предвещава загуби поради лошата ви преценка. На 21-ви в настроението ви ще настъпи обрат, денят е хубав, възползвайте се. 22-ри също ви предлага възможности, но този път те ще са в материалната сфера. 23-ти предвещава късмет, всички начинания ще са с отлична перспектива. Здравето ви е деликатно.

Лична година 3

През настоящата седмица на дневен ред излизат семейни и роднински проблеми, за чието разрешаване ще е нужна вашата активна намеса. С помощта на по-млад човек от близкото ви обкръжение бихте могли да постигнете повече, отколкото ако действате сами. На непознати обаче не се доверявайте, нито пък се изкушавайте да им предлагате съдействие по какъвто и да е въпрос. Не само, че ще ви предадат, но и умишлено ще ви навредят. С успешни изяви на работното място ще е характерен 17-ти. На 18-ти се отнасяте безотговорно към собственото си здраве и интереси, заради чуждите. На 19-ти сте застрашени от разправии у дома, прекратете ги незабавно, дори и с цената на компромис от ваша страна. 20-ти предвещава отново напрежение, свързано с имуществените ви дела или пък с някаква неприятна новина. На 21-ви цялото ви внимание ще е насочено към провеждането на важни срещи, като и този път поводът ще е от домашно естество. На 22-ри ще ви спори. На 23-ти не приемайте неразумни рискове, когато става дума за пари и документи. Здравето ви е деликатно.

Лична година 4

Периодът ще е с променлив характер. Ту ще бъдете в приповдигнато настроение, ту ще изпитвате неувереност по отношение на бъдещето си. За да сте във форма, се заемете с неща, които обичате. Не се претоварвайте и не си поставяйте високи цели. Каквото и да се случва, то ще е извън вашия контрол. Ако е добро, се възползвайте, ако ли не, стиснете зъби и изчакайте, но от инициативи се откажете. 17-ти не е благоприятен за дейности, свързани с пари и документи, днес не правете нищо важно, може да ви измамят. 18-ти е благоприятен от финансова гледна точка, както и за провеждането на семейни събирания. На 19-ти също ще са удачни решенията, свързани с имуществени дела. 20-ти предвещава активни контакти по личен или служебен повод. 21-ви ще е белязан с късмет за всички. На 22-ри сте податливи на внушения. 23-ти е идеален за кратко пътуване, по работа или просто да се разтоварите. Здравето ви е на ниво.

Лична година 5

Периодът продължава да е ползотворен. Поради повишената си общителност и точни преценки, можете да пожънете много успехи, свързани с деловите ви начинания или излизане пред широк кръг от хора. Тъй като ще ви се наложи да разчитате единствено на себе си, внимавайте пред кого и какво говорите. Не всички ви подкрепят и не всички ще са доволни от постиженията ви, макар че ще се прикриват твърде добре. По отношение на семейните въпроси, следва да предприемете спешни мерки. Там се заражда сериозен конфликт поради честите ви отсъствия или пък по друга причина. На 17-ти ще са удачни всички договорености от професионален и бизнес характер. 18-ти предвещава опасности и проблеми, днес бъдете предпазливи във всяка една сфера от живота. На 19-ти получавате знак, че се движите в правилната посока. 20-ти е белязан с промяна и тя е за добро. На 21-ви отново сте ангажирани с обществени или политически мероприятия. На 22-ри ще се справяте със задачи и ще гоните срокове. 23-ти е натоварен, но пък много интересен, някои ще пътуват. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 6

През тази седмица ще са характерни проблемите ви от лично естество. Ще ви е трудно да вземете конкретно решение относно едно старо приятелство или интимна връзка, които отдавна са във фаза на замръзване. Колкото и да са големи колебанията ви, не отлагайте разговорите за по-късен момент. Дошло е време да се освободите от всичко, което не е във ваш интерес. В материален аспект също са вероятни проблеми, правете си точни разчети на парите и ако имате неразплатени сметки, се издължете. 17-ти предвещава неудачи и загуби, днес не давайте нищо на заем. На 18-ти се притеснявате, че финансовите ви възможности не позволяват да предприемете едно пътуване или покупка на нещо красиво за член от семейството. 19-ти ще бъде сравнително успешен. На 20-ти оставете илюзиите, подхранвани от уж доброжелателен приятел, и не влизайте в спорове за чужди каузи. 21-ви преминава твърде активно, днес ще ви се наложи да контактувате професионално с доста хора или организации. На 22-ри съществува риск от изостряне на обстановката у дома. На 23-ти ще е удачно да се разтоварите, полезни ще са контактите с близки от чужбина. Здравето ви е на ниво.

Лична година 7

Предстои ви един много градивен период. За едни съществува перспектива да започнат нова работа, за други - да бъдат повишени, а за трети се очертават големи промени в семейството и в любовта. От вас ще се иска единствено да сте активни, да не стоите далеч от събития, които биха могли да се окажат важни и да променят живота ви из основи. На 17-ти ще е удачно да приемете покана за пътуване, идваща от хора, с които от доста време не поддържате близки връзки. 18-ти предвещава успехи във всеки един аспект. На 19-ти сте делови и прагматични, усещате откъде духа вятъра и вземате адекватни решения, когато става дума за бизнес и пари. Чудесен ден за пътуване, за полагане на изпити и за публични прояви ще бъде за вас 20-ти. На 21-ви бъдете по-обрани, отклоняването от правилата ще ви навреди. 22-ри е белязан с неочаквани събития. На 23-ти обаче бъдете предпазливи. Здравето ви е стабилно.

Лична година 8

В професионалната област и във финансов аспект ще сте подложени на голямо напрежение. Голяма част от нещата, които запланувахте за тази седмица, могат да се провалят или да се развият по начин, който не ви допада. При това настроението ви е променливо, трудно се съсредоточавате и сте способни да объркате неща, които считате за сигурни. Затова е време да се оттеглите и да оставите някой друг да ръководи и да поеме отговорност за важните служебни или бизнес планове. На 17-ти колкото и да ви е криво, не забравяйте близките и преди всичко децата, които имат нужда от вас. 18-ти предвещава напрегната ситуация, у дома надвисват облаци. 19-ти е свързан с финансови притеснения, задължения, невъзможност да намерите изход от сложен материален проблем. 20-ти е белязан с новини, а на 21-ви се доверете на човек, способен да ви импулсира. 22-ри предвещава риск от грешни решения и поведение. На 23-ти бихте могли да реализирате желанието си за ново работно място. Здравето ви е деликатно.

Лична година 9

Професионалната ви седмица ще е много ползотворна и не е изключено да имате възможност за нови придобивки, свързани с подобряване на жилището или други вещи, задоволяващи желанието ви за повече лукс. Очертават се допълнителни средства в домашната каса, внесени от вас или от друг член на семейството. Обаче колкото повече имате, толкова повече и ще изхарчите. Постарайте се да скътате нещо за по-трудни моменти. На 17-ти сте готови да изпълните всеки материален каприз на хората, които обичате. 18-ти предвещава успехи при явяване на изпити, при проучване на пазари и при реклама. На 19-ти някои ще получат оферта за подходяща и по-солидно платена работа, отколкото тази, на която са в момента. 20-ти е идеален за всякакви промени. На 21-ви всичко, което правите, ще е подчинено на интересите на семейството и дома. Продуктивни и интересни идеи ще имате на 22-ри. 23-ти също е успешен, застрашени са само висшестоящите. Здравето ви е стабилно.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев