Глобус ЕС

Номерологичен хороскоп от 3 до 9 март 2017 година

Числата говорят
03.03.2017 / 17:39

Лична година 1

През настоящата седмица ще бъдете служебно натоварени и напрежението ще бъде характерно за мнозина. Не се подавайте на това външно въздействие, а направете всичко възможно да подобрите положението си. Това може да стане, като степенувате по важност изпълнението на задълженията си и във всеки свободен момент прекарвате повече на открито. Ако на 3-ти се избавите от негативизма си, ще откриете колко много хора са готови да ви помогнат и подкрепят. 4-ти се очертава като неблагоприятен и в материален, и в здравословен аспект. На 5-ти ще трябва да се заемете с потушаването на отрицателните последици от ваши минали действия. 6-ти предвещава проблеми с близък роднина, вероятно мъж. На 7-ми ще трябва да преглътнете необоснованите упреци на семейството си, не са изключени неуредици със закона. На 8-ми разочарованията и нападките ще продължат. 9-ти ви носи новини за работа или оферта, свързана с финансовия ви статут. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 2

Предстои ви една много интересна седмица. Характерен ще е напредък в кариерата за младите хора, както и за всички, чиито професии са свързани с комуникации, представяния и публични изяви. В материален аспект делата ви също ще бъдат във фаза на подем. Удачни ще бъдат и рискованите начинания, но все пак не прекалявайте с безразсъдството, когато става дума за имидж и пари. На 3-ти съществува опасност от здравословно естество, съветвам ви да сте изключително предпазливи, ако шофирате или се занимавате с екстремни спортове. На 4-ти ви очакват внезапен разцвет и отлични перспективи в сферата на бизнеса, търговията и политиката. 5-ти предвещава изменения на работното място, но и нестабилност по отношение на взетите решения. На 6-ти отново ви предстоят успехи, радвате се на хармония и разбирателство, както в службата, така и у дома. 7-ми е белязан с проблем, предизвикан от злоумишленото поведение на ваш колега. На 8-ми не е изключено пък да имате спорове с брачната ви половинка. 9-ти е ден за отмора, днес не се захващайте с неща, които изискват концентрация и търпение. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 3

Тази седмица е най-подходяща за уреждането на различни семейни отношения. Всички конфликти и противоречия, които ви споходиха през изтеклия месец, могат да намерят своето разумно разрешение. От страна на близките си роднини бихте могли да получите, както морална, така и материална подкрепа. Но в службата ви започва да става напечено, тук ще ви е нужно голямо търпение.За вас 3-ти не е ден за нови начинания, подарете си почивка и се отпуснете. На 4-ти не е изключено да се изправите пред дилема между два избора. На 5-ти определено ще имате успехи, ще се чувствате сигурни и обичани. 6-ти предвещава несполука, някакъв сериозен домашен проблем. За 7-ми е характерна доста работа, днес е удачно да влагате пари, покупките ви ще са изгодни. На 8-ми отново придобивате самочувствие и всичко ще ви се отдава с лекота. 9-ти ще бъде рискован, внимавайте на кого какво споделяте. Здравето ви е стабилно.

Лична година 4

Периодът е подходящ за по-тихи и спокойни занимания. Определено ще имате постижения в сферата на образованието и науката. Ако обаче практикувате физическа работа, бъдете предпазливи и не се претоварвайте. Възможно е в делата ви да влязат в процес на известен застой или пък във фаза на неочаквано и бързо разрастване. В случай, че възникнат проблеми, не бързайте да обвинявате другите за тях. Първо се вгледайте в себе си, не е изключено причината да се крие във вас. Нестабилен ден с различни съдбовни промени ще се окаже за мнозина 3-ти. На 4-ти някои ще поставят точка на дълго градени отношения, професионални или лични. 5-ти предполага емоционални терзания, ниска самооценка, затова днес не вземайте важни решения. На 6-ти напрежението ще ескалира, при някои то ще е у дома, а при други - в работата. 7-ми предвещава успехи за всички от групата. На 8-ми отново сте в лоша кондиция, не подписвайте важни документи. На 9-ти ще бъдете изненадани приятно от обрата в една заплетена ситуация. Здравето ви е на ниво.

Лична година 5

Общественият живот и кариерата ще бъдат най-важното за вас през настоящата седмица. На дневен ред излизат деловите преговори, както и проекти от различно естество. При някои те се отнасят до започване на нова, по-добре платена работа. В личен план - проблеми с интимния партньор. На 3-ти ще съумеете да съчетаете приятното с полезното. На 4-ти ви очакват неприятности от жена или усложнени любовни отношения. 5-ти предвещава отново напрежение и неразбирателство вкъщи. На 6-ти бъдете по-дипломатични и ще успеете във всичко, с което се заемете. На 7-ми ще са характерни постижения в сферата на бизнеса и парите. 8-ми преминава под знака на очакването от изхода на една ситуация. Между другото, той ще е във вашите ръце. На 9-ти се пазете от задкулисни игри, както и от инциденти. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 6

За вас периодът ще протича на приливи и отливи. Възможно е обстоятелствата да ви накарат да се върнете към миналото си и да си направите равносметка. Ще откриете причината за вашите успехи или пък евентуални провали. Други ще са настроени по-практично и ще се постараят да си разчистят сметките с хората, които им пречат. При някои емоциите ще вземат връх, но сега е моментът, в който е правилно да се доверявят повече на сърцето си, отколкото на разума. На 3-ти сте изложени на риск от психическо естество, най-добре е да си останете вкъщи и да медитирате. На 4-ти също ви очакват загуби /материални или морални/. 5-ти ще е ползотворен, ако сте планирали пътуване, ще имате и активни контакти в полза на другите. 6-ти предвещава увеличени ангажименти към близък роднина. На 7-ми ще е характерна новина или промяна на работното ви място. 8-ми ще е белязан трудности, общуването с институции ще е изморително и неудачно. На 9-ти отново ви обзема напрежение, релаксирайте далеч от дома. Здравето ви е деликатно.

Лична година 7

През периода ще се отличавате с проницателност и прозорливост. Вероятно е да се амбицирате за делови изяви и най-важното е, че ще се справите. Към някои от вас ще бъде отправено предложение от служебен характер, а други ще бъдат привлечени към някаква политическа или обществена кауза. Това положение ще ви вдъхне голяма увереност, но и ще ви задължи. Сега не е време за компромиси, дерзайте. На 3-ти бъдете по-сговорчиви у дома, излишно е да нагнетявате напрежение. 4-ти предвещава хармония и разбирателство на всички равнища. 5-ви е свързан с нарастващи отговорности към семейството, днес се погрижете да има спокойна атмосфера вкъщи. На 6-ти денят ви ще премине на приливи и отливи. 7-ми е белязан с увеличени доходи, но е рискован в здравословен план. 8-ми изисква да сте отзивчиви, да проявявате съчувствие, да сте щедри към хората около вас. Успешен във всеки един аспект ще бъде 9-ти. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 8

Периодът е особено труден, едва ли ще съумеете да изразите скритите си опасения и страхове. Затова често пъти поведението ви ще буди недоумение, ще предизвиква недоверие от страна на околните. Сега не е момента да проявявате характер, просто попивайте знания и опит, анализирайте наученото и мислете. Ако работите в колектив, оставете другите да вземат важните решения и в никакъв случай не поемайте ангажименти. На 3-ти успявате да спечелите нечии симпатии, денят е идеален за пътуване и за забавления. На 4-ти трябва да бъдете много внимателни с парите, не е изключена появата на неочаквани харчове. 5-ти предвещава стабилност на съвместните начинания, както и на двойките, подписващи брак. На 6-ти не пренебрегвайте здравословните неразположения, потърсете своевременна медицинска помощ. 7-ми е ден за финализиране на проекти и за връщане на дългове. На 8-ми сте изцяло зависими от ситуацията у дома. 9-ти преминава под знака на сътрудничеството с колеги или партньори. Здравето ви е деликатно.

Лична година 9

През настоящата седмица ще имате шансове във всяка една сфера от живота. Ведрото ви настроение ще заразява всички около вас и често те ще ви прощават дребните прегрешения. Все пак не си поставяйте сериозни цели. Моментът е подходящ за изяви в обществото, за създаване на нови приятелства, за подобряване на външния ви вид. На 3-ти сте твърде емоционални и приемате всичко със сърцето си. 4-ти предвещава неразбирателство у дома, при това поводът ще е незначителен. На 5-ти сте настроени за неразумни харчове, не се изкушавайте да пазарувате просто за удоволствие. 6-ти е свързан за едни с пътуване по работа, други приключват успешно важна служебна задача. На 7-ми ще бъдете истински късметлии, нещата ви ще се случват с лекота. 8-ми ви носи промяна в материалната сфера, а на 9-ти със сигурност няма да скучаете. Здравето ви е стабилно.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев