Глобус ЕС

Номерологичен хороскоп от 24 февруари до 2 март 2017 година

Числата говорят
24.02.2017 / 17:50

Лична година 1

През настоящата седмица ще сте добронамерени, ще пръскате радост, ще привличате всички около вас. Времето е превъзходно за нови срещи, за пътешествия, за творчески изяви. На работното ви място не са характерни сериозни проблеми, а в материалната сфера всичко ще ви е наред. В личен аспект ви правокира нов човек, някои от вас може да се влюбят. Ако имате бизнес с чуждестранни партньори, активизирайте усилията си на 24-ти. На 25-ти с късмет и нестандартни решения ще откриете начин да печелите повече. 26-ти предвещава ситуация, при която ще получите безапелоционната подкрепа на близки и роднини. 27-ми е идеален за осъществяването на кратко пътуване, независимо дали то е свързано със службата или е за релакс. На 28-ми приемете отправената ви оферта, няма да съжалявате. 1-ви ще е белязан с напрежение, днес не се претоварвайте. Задълженията ще ви дойдат в повече и на 2-ри. Здравето ви е стабилно.

Лична година 2

Предстои ви още една натоварена седмица. Вече сте уморени да се борите, без да виждате съществени резултати. Ситуацията в професионален, а и в личен аспект, не престава да ви тревожи. Овладяването й обаче ще зависи малко от вас. Съобразявайте се с интуицията си и не предприемайте нищо важно, скоро нещата ще се променят. В делата ви ще има напредък на 24-ти, само не бързайте предварително да се радвате. На 25-ти се очакват превишени разходи, очакват ви проблеми с парите. На 26-ти ще е разумно да не се водите по чуждо мнение и да не избързвате с решенията си. 27-ми преминава под знака на някаква промяна, дори и да дадете всичко от себе си, няма да я спрете. На 28-ми емоцията ще ви попречи да мислите и постъпвате трезво. 1-ви е свързан с подобрения, днес всичко ще бъде наред. 2-ри е ползотворен, хармонията се завръща в живота ви. Здравето ви е на ниво.

Лична година 3

През настоящата седмица ви се дава последен шанс да направите коренна промяна във вас или около вас. Май трябва да започнете от първото, за да ви се получи и с второто. Вероятно е да ви се наложи да поемете някои допълнителни делови ангажименти, с които безпроблемно ще се справите. У дома ще продължава да витае напрежение, дори ще прехвърчат искри. На 24-ти сте склонни да направите компромис с разбиранията си за почтеност. 25-ти предвещава успехи и в службата, и в любовта. На 26-ти ви предстои изясняване на отдавна влошени отношения, възможно е резултатът да е драматичен. 27-ми е свързан с възможности за пътуване, ползотворни контакти с делови партньор. 28-ми се очертава като спокоен, хармоничен и идеален за повече размисъл. На 1-ви ще са стабилни сключените бракове. 2-ри е белязан със задължения по уреждането на материален въпрос. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 4

За периода ще са характерни изморителни ангажименти от професионално и делово естество, като всички постижения ще бъдат за сметка на семейството и дома. Лишавайки най-близките си от вашето присъствие, ще пропуснете нещо важно, свързано с децата. Постарайте се да намерите златната среда, да балансирате задълженията си така, че да няма ощетени. По-сигурни и обнадеждени за своето бъдеще ще се почувствате на 24-ти. На 25-ти възникват условия, които са благоприятни за справяне с някакъв имуществен проблем. 26-ти предвещава новини, позитивен развой на идея или финансов проблем. На 27-ми ще изпитате на гърба си недоволството на постоянния ви партньор, поради честите ви отсъствия от дома. На 28-ми отложете всички срещи, днес няма да ви се отдава да преговаряте. 1-ви ще се окаже отличен във финансовата сфера, но не са изключени здравословни неразположения. На 2-ри насочете усилията си приключването на всичко, което сте започнали от началото на преходния месец. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 5

През периода ще проявявате раздразнение и сарказъм, ще предизвиквате недоволството на хората, с които сте в контакт. Вероятно причината за това ваше поведение е фактът, че не можете да контролирате нещата, ставащи около вас. Ако доскоро сте се страхували от развитието на някаква неприятна ситуация, то е вероятно точно сега тя да намери своето естествено разрешение. Затова контролирайте емоциите си и не си изкарвайте лошото настроение върху околните. На 24-ти сте способни да предизвикате спорове по незначителен повод у дома. На 25-ти любимата ви област, в която се развихряте, ще е разкрасяването и подобряването на жилището. Удачни ще се окажат и пътуванията за разтоварване. 26-ти предвещава спад в материален и служебен аспект, за днес не планирайте нищо важно. 27-ми е белязан с успехи, идващи да компенсират вчерашните ви проблеми. На 28-ми ще сте ангажирани със здравословното състояние на член от семейството. На 1-ви ви очакват доста трусове, стегнете се, ще ги преодолеете. 2-ри се очертава като изключителен във финансов аспект. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 6

През настоящата седмица ще покажете завидно постоянство и трудолюбие, когато преследвате ясно поставена цел. Отново ще се вълнувате от задачите в службата, свързани по някакъв начин с финансовата ви обезпеченост. Ползотворни ще са контактите ви с висшестоящи или бизнес партньори. Ако ви предстои да започнете нова работа, то сте уцелили в десятката. Ще останете доволни и от условията, и от заплащането. На 24-ти съществуват перспективи за разширяване на сделките, за увеличение на доходите, както и за срещи от лично естество. За 25-ти ще са характерни множество задължения, днес едва ли ще можете да си починете. 26-ти предвещава напрежение у дома, вероятно се дразните, че половинката ви не съумява да постига вашето темпо. 27-ми е изпълнен с големи успехи или с големи провали, внимавайте във всичко, с което се заемете. Отличен ден за пътуване на дълги разстояния, както и за довършване на ангажименти, е 28-ми. 1-ви е успешен, ще ви спори. На 2-ри отново ще са ползотворни сделки с чужденци. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 7

За вас периодът ще е натоварен. Всяко отлагане на деловите ви ангажименти ще ви донесе големи проблеми през следващите дни. Затова се насочете към тяхното изпълнение, като си направите план. В личен аспект ви очакват добри новини, идващи от чужбина, разбира се, ако досега не сте ги получили. Ползотворна ще е всяка работа, свързана с пътуване или с обществото. На 24-ти няма да се спрете през целия ден. 25-ти предвещава оферта, промяна, идваща от чужбина. На 26-ти ще бъдете подложени на стрес, не предприемайте нищо важно. 27-ми е идеален да се заемете с уреждането на въпроси, касаещи домашния бит и финанси. 28-ми ще е успешен, ако разчитате единствено на собствените си сили. На 1-ви вече сте във форма и сте готови за големи промени. На 2-ри ще бъдете в отлично настроение, ще имате късмет. Здравето ви е на ниво.

Лична година 8

Периодът ще е успешен, но не разчитайте да печелите лесно победи. Ще ви се наложи да вложите доста усилия и упоритост, за да реализирате целите си докрай. Колебанието ще ви пречи, затова бъдете решителни във всичко, което правите. Моментът е благоприятен за нововъведения и промени, както в професионален, така и в личен аспект. На 24-ти ще настъпи просветление по важен за бъдещето ви въпрос. 25-ти се очертава като рисков в материално отношение, днес се щадете и здравословно. На 26-ти ще съумеете да подновите старите си приятелства или ще спечелите нови. Ако пътувате, също няма да сгрешите. 27-ми предвещава напредък, бъдете активни, не пропускайте възможностите си. На 28-ми силната ви страна ще е в сферата на бизнеса и парите. 1-ви ви прави емоционални. В желанието си да зарадвате близките си, влизате в преразход. На 2-ри ви чака работа, стегнете се. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 9

Ако през периода не се чувствате в достатъчно добра форма, ако ви обземат страхове и съмнения, просто потърсете помощ от хората, на които винаги сте разчитали. Времето не е подходящо да се захващате самостоятелно с големи и важни дела. Алтернативата е да се потопите в текущите си задължения, да се вслушвате повече в съветите на околните. На 24-ти не е изключено да ви зарадват с предложение от финансово естество. На 25-ти сте емоционални и провокирате спорове, както в службата, така и у дома. Постарайте се да изгладите неразбирателството на 26-ти, ще бъде във ваш интерес. 27-ми предвещава напрежение и успехи в екипната работа. На 28-ми очаквайте позитивна промяна. 1-ви е свързан с обещания, при някои са възможни оферти от делови характер. 2-ри е прекрасен, насладете му се. Здравето ви е деликатно.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев