Глобус ЕС

Номерологичен хороскоп от 17 до 23 февруари 2017 година

Числата говорят
17.02.2017 / 18:07

Лична година 1

През периода ще се проявявате като самоуверени, жизненени и енергични и ще заразявате околните с доброто си настроение. Амбициите ви за изява в сферата на политиката или обществото вероятно ще бъдат удовлетворени. Други ще получат интересно предложение от делови тип. В дома ви чакат радостни събития, свързани с посрещане на гости и забавления. 17-ти е предимно финансов ден, днес бъдете много внимателни с парите, възможни са неочаквани харчове. На 18-ти на някои им предстоят изпити - ще ги издържат успешно, други ще предприемат пътуване и ще са доволни от резултата. 19-ти предвещава трудности в съжителството и проблеми, но всичко ще приключи във ваш интерес. 20-ти се очертава като ден на неочаквани събития и промени. На 21-ви особено закриляни от съдбата ще са усилията ви да спечелите доверието на висшестоящи или деловите си партньори. 22-ри ви носи късмет при уреждането на служебни и материални въпроси. 23-ти налага да сте максимално предпазливи при контактите си с хора, от които зависите. Здравето ви е стабилно.

Лична година 2

През настоящата седмица ще ви се наложи да разчитате основно на себе си. Вие сте свикнали да работите самостоятелно, но този път май ще ви дойде в повече. Съветвам ви обаче да не избухвате. Потиснете гнева си и не заставайте срещу преките си колеги, партньори или висшестоящи. Сега е важно да се задържите на повърхността, да ограничите загубите си - материални или морални. На 17-ти вашите планове и проекти ще срещнат противопоставяне, още е рано да им давате гласност. 18-ти предвещава неудачи в отношенията с роднини и близки. На 19-ти се насочете към полезни спортни занимания, излезте навън и се разтоварете. 20-ти е свързан с усложнени контакти на лична основа, някой ще се опита да ви уязви, познавайки вашите слабости. На 21-ви се справяте успешно с текущите си задължения. 22-ри е белязан с рискове от материално или здравословно естество. На 23-ти ще са характерни новини, придобивки от чужбина. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 3

Периодът е чудесен и ще ви донесе повече възможности за реализацията на пътуване зад граница или за друга промяна от личен характер. Не е изключено да ви бъде направено предложение за нова работа, която ще отговори на по-високите ви критерии за доход и положение. Има обаче и емоционални изненади. В повечето случаи те ще са позитивни, но ако засягат интимните отношения с постоянния ви партньор, ще са неприятни. Необходимо е да бъдете толерантни, за да запазите връзката си. На 17-ти съществува опасност от сериозен проблем между вас и вашата половинка. На 18-ти дейности, свързани със застраховки, наследство или други важни битови въпроси ще отнемат цялото ви време. 19-ти предвещава отново напрежение у дома, релаксирайте по начин, който ще ви позволи да се отпуснете и да възтановите хармонията вкъщи. 20-ти ще е белязан с ограничения, днес се въздържайте от важни решения. 21-ви е успешен във финансов аспект, само не позволявайте под претекст, че ви помагат, някои да се възползват от парите ви. 22-ри се очертава като идеален за контакти и финализирането на сделки. На 23-ти сте енергични, днес всичко ще ви спори. Здравето ви е на ниво.

Лична година 4

Периодът ще е натоварен и за повечето от вас ще е трудно самостоятелно да се справят с делата си. Но дори и околните да са склонни да ви помагат, основната тежест ще падне върху вас. За да свършите всичко, преодолейте инертността си и не затлачвайте задълженията си за по-късен момент. От друга старана, семейните срещи и събирания ще бъдат много благоприятни, ще ви помогнат да решите някои неуредени лични въпроси. На 17-ти можете да очаквате ползотворни разговори и дори облаги, днес нещата ви ще вървят по план. На 18-ти не рискувайте да провалите постигнатото до момента с необмислени коментари и заключения. 19-ти се очертава като идеален за сключването на съюзи и бракове. 20-ти предвещава напрежение, физически промени и проблеми. На 21-ви ще нараснат чувствително шансовете ви да приключите нещо във ваша изгода. 22-ри е свързан с увеличени ангажименти у дома. На 22-ри ще са удачни дейностите, свързани с подобряване на условията, в които живеете. Здравето ви е на ниво.

Лична година 5

През настоящата седмица ще се засилят интуитивните ви способности, както и умението да разсъждавате, анализирате и да правите изводи. В този смисъл ще ви се отдават всички дейности, изискващи да използвате силата на ума, както и творческия си потенциал. Отношенията ви в личен план ще изглеждат малко хладни. Не е изключено да се дистанцирате, за да намерите решение на собствените си проблеми. На 17-ти бизнес делата и служебните контакти ще са неприятни и криещи рискове. На 18-ти насочете усилията си към печелене на пари и придобивки. 19-ти предвещава пътуване, ако ви предстои изпит, ще го издържите. 20-ти носи късмет, с каквото и да се захванете днес, ще го правите с лекота. На 21-ви обаче ще са характерни прояви на несигурност и безредие. 22-ри ще е белязан с ангажимент около здравословното състояние на ваш близък. На 23-ти неуредици в службата допълнително ще влошат настроението ви. Здравето ви е деликатно.

Лична година 6

Периодът ще се окаже доста хубав за печелене на пари. Удачни ще бъдат инициативите, свързани с бизнеса и кариерата. За мнозина това е времето за нови сделки и договори. Това ще се случи обаче при условие, че действате според установените правила и не забравяте отговорностите, които сте поели към колеги и близки. На 17-ти за мнозина ще са валидни нови възможности от материално естество. На 18-ти пристъпвайте към всичко с повишено внимание, ако ви чака пътуване, е по-добре да го отложите. На 19-ти са вероятни някои домашни затруднения, неразбирателство по ключов въпрос с членовете на семейството. 20-ти е плодотворен за хората, които кандидатстват за работно място или правят вложения. На 21-ви не пренебрегвайте детайлите и в професионален, и в личен план. 23-ти се очертава като натоварен, но емоционален. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 7

Започвате период, през който трябва да постигнете стабилизация в личен аспект. Определено ще ви е от полза да изясните отношенията си с брачната половинка, а и с хората от най-близкото ви обкръжение. Разбира се, това ще ви коства доста нерви и напрежение, но в крайна сметка ще си изясните кои са истинските ви приятели и с кого да прекратите връзките си. На 17-ми отложете уреждането на въпроси, свързани с пари и документи, само ще си загубите времето. 18-ти предвещава ползотворни контакти и материални изгоди от хора, живеещи в чужбина. Успешен ще бъде за всички 19-ти. На 20-ти близък човек ще ви създаде проблеми, вероятни са и някои домашни затруднения. 21-ви се очертава като наситен с нови преживявания, с нови места и с нови хора. На 22-ри доброто ви настроение ще бъде помрачено от некоректното или злоумишлено поведение на постоянния ви партньор или пряк шеф. 23-ти е ден на късмета, възползвайте се. Здравето ви е на ниво.

Лична година 8

През настоящата седмица ще реализирате или поне ще успеете да набележите конкретни средства за осъществяването на големи и важни цели. На първо време ви съветвам да се насочите към подобряване на материалното си битие. Удачни ще са взетите кредити, както и значителните покупки. В личен план също бихте могли да се радвате на промени, но ще ви е трудно да ги задържите. 17-ти предвещава отлично сътрудничество с институции и организации, ползотворно пътуване и различни контакти. На 18-ти с каквото и да се захванете, ще се получи и ще е стабилно в дългосрочен аспект. Уреждате с лекота различни финансови въпроси на 19-ти. 20-ти предвещава проблеми от служебен характер, пазете се от зложелатели. 21-ви преминава под знака на новини и промени. 22-ри е напрегнат, а на 23-ти повече мислете и слушайте и по-малко говорете. Здравето ви е стабилно.

Лична година 9

Тази седмица ще е особено ползотворна за творческите личности. За тях ще се окаже от голяма полза да се срещат с хора от техния кръг и със сродни интереси и да обменят идеи. Останалите обаче да забравят соловите изпълнения. Ще се чувстват по-добре от работата в екип. Освен това, да не чакат бързи и грандиозни успехи, а напротив - да се подготвят за спънки и закъснения. На 17-ти не е изключено самотните от вас да срещнат сродна душа. 18-ти е спокоен ден. На 19-ти съществува риск от лоши вложения и материални проблеми. 20-ти предвещава активност, контакти и хубави преживявания. На 21-ви ви очаква много работа и напрежение на работното ви място. 22-ри се очертава като емоционален. На 23-ти са вероятни сериозни ангажименти, свързани със семейството или друг близък роднина. Здравето ви е на ниво.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев