Глобус ЕС

Номерологичен хороскоп от 10 до 16 февруари 2017 г.

Числата говорят
10.02.2017 / 17:49

Лична година 1

Започвате седмицата с приповдигнато настроение. Успехи ще имате и в деловата сфера, и в личен план. Можете да очаквате увеличение на доходите или растеж в бизнеса. Ако работите за някой друг, то със сигурност качествата ви ще бъдат оценени и подходящо възнаградени. Все пак бъдете внимателни при контактите си с околните. Не е изключено някой ваш познат да се възползва от връзките ви и да злоупотреби с доброто ви име. 10-ти е отличен ден за сделки, покупко-продажби или започване на нова работа. На 11-ти ще се радвате на хармонични отношения в семейството или в службата. 12-ти се очертава като активен в личен аспект, постарайте се каквото започнете днес, да го завършите в най-кратък срок. На 13-ти ще насочите цялата си енергия към уреждането на важен проблем, изискващ ходене по институции. На 14-ти увеличавате контактите си в бизнес средите, но не избързвайте със заключенията. Творческият ви потенциал е във възход на 15-ти. На 16-ти ще имате изключителен късмет. Здравето ви е стабилно.

Лична година 2

Настоящата седмица е белязана с препятствия в семейството и на работното ви място. Ще ви притискат от много места, ще искат от вас невъзможното. В личен аспект също са възможни проблеми. Материалните ви грижи отново стават актуални и вземат превес над останалите ви задължения. В никакъв случай не влизайте в конфликти, това не е начинът да решите нещата. Притеснение за деца или възрастен роднина ще са характерни за мнозина на 10-ти. На 11-ти отношенията ви с околните се усложняват, трудно ще намирате общ език, а добрите ви намерения ще се тълкуват погрешно. 12-ти би могъл да бъде по-спокоен, ако си дадете малка почивка и релаксирате сред природата. 13-ти е рисков във всеки един аспект, днес са неблагоприятни физическите натоварвания и дейности, свързани с пари и сделки. На 14-ти съществува опасност от ситуация, в която да се задълбочат проблемите, затова не предприемайте нищо конкретно. 15-ти е успешен, но на 16-ти отново ще ви трябва много търпение. Здравето ви е на ниво.

Лична година 3

Периодът се очертава като активен в професионален и във финансов аспект. Идеите ви ще бъдат добре възприемани, но все пак ви съветвам да внимавате с какво се захващате. Повече физическа дейност и спорт ще ви се отразят положително. От друга страна ще нараснат потребностите ви за промяна, а при някои се създават и условия за авантюри. 10-ти е характерен с нови задачи и отговорности в службата. На 11-ти е най-добре да не предприемате нищо важно, просто се отпуснете и си починете у дома. 12-ти предполага ангажименти, свързани с подобряването на материалния ви статут, днес избягвайте да шофирате и да замръквате на непознато място. Очертават се прекрасни новини и предложения от ваши близки или приятели, живеещи в чужбина, на 13-ти. На 14-ти сте в емоционален и творчески подем, но малко сте крайни в решенията си. На 15-ти ще водите успешно своите бизнес дела. 16-ти е идеален за пътуване и получаване на допълнителни знания. Здравето ви е на ниво.

Лична година 4

Това е един ползотворен период за уреждането на всякакви лични или семейни въпроси. Характерна ще е възможността да се сдобиете с нещо, за което отдавна мечтаете. Тук става дума за собствено жилище, автомобил или пък някаква по-луксозна вещ. За други се очертава напредък в конкретизацията на отношенията им с другия пол. Не е изключено да получат предложение за сключване на брак или в дома им да се роди дете. Успехите ще са валидни за всички, които по някакъв начин са решили на 10-ти да наблегнат на личните си отношения. На 11-ти ще са удачни направените инвестиции в недвижима собственост, при някои от вас този ден ще е белязан и с лоши новини или притеснения. На 12-ти се постарайте да излезете на чисто, като спазите обещанията си или върнете дълговете си. Спорен, но и натоварен с множество задължения ще бъде 13-ти. На 14-ти от брат, сестра или друг близък роднина ще получите ценен съвет. 15-ти предвещава хубави емоции, някои ще пътуват. На 16-ти обаче не сте застраховани от проблеми. Здравето ви е на ниво.

Лична година 5

Този период е най-подходящ за изследователска работа, за дейности, свързани с образование, наука и изкуство. Не ви съветвам да се захващате с нови начинания от бизнес естество. Съществуват условия да бъдете подведени, умишлено или не, от което да настъпят неблагоприятни последици. Затова повече проучвайте, мислете и чак тогава действайте. Иначе, условия за напредък няма да липсват, просто трябва да проявите търпение, изчаквайки нещата да следват обичайния си ход. 10-ти крие риск от здравословни или финансови проблеми, внимавайте, не подценявайте симптомите. На 11-ти всичко, произтичащо от нестандартните ви идеи и хрумвания, ще получи тласък отвън. 12-ти предвещава късмет, неочаквано разрешаване на житейски проблем. На 13-ти обаче ще се чувствате физически и психически претоварени. Затова се постарайте на 14-ти да си осигурите лично време и истински да се позабавлявате. 15-ти носи за мнозина новини за работа или пък изгодно предложение. 16-ти предвещава тайни и любовни авантюри, ако имате постоянна връзка, добре си помислете. Здравето ви е деликатно.

Лична година 6

Вие отново сте в силен период по отношение на желанието ви за реализация в материален и професионален аспект. Имате ясно изразени позиции и не се притеснявате да ги излагате. Думата ви ще тежи, а околните ще са принудени да признаят лидерските ви качества. Понякога обаче подхождате агресивно и без да искате наранявате хората, с които работите. На 10-ти ще трябва да се заемете с потушаването на сериозен конфликт вкъщи или на работа. 11-ти предвещава успехи във всичко, с което се заемете. На 12-ти планирайте с точност времето си и разпределете задачите между всички заинтересовани от тяхното прецизно изпълнение. На 13-ти бихте могли да съчетаете полезното с приятното, днес контактите ще са много удачни. Не е изключено да получите изгодна бизнес или друга делова оферта на 14-ти. На 15-ти ви предстои пътуване или промяна, свързана с пари. Наблегнете върху ангажиментите си към семейството на 16-ти. Здравето ви е на ниво.

Лична година 7

През настоящата седмица ще се чувствате психически претоварени, а емоционалните реакции ще бъдат характерни за мнозина. Вероятно е да изпитате раздвоение по отношение на подхода ви към някакъв личен проблем. Този път едва ли ще можете да разчитате на околните да ви подкрепят. Решението ще е ваше и последствията ще са изцяло за вас. На 10-ти постигате целите си, ако се концентрирате и не позволите да ви се месят в нещата. 11-ти предвещава новини за работа в чужбина, но при някои са възможни финансови затруднения. На 12-ти пътувайте, идете сред природата и просветлете ума си. 13-ти е белязан с успехи, днес се възползвайте от добрите тенденции, изпуснете ли ги, ще съжалявате. На 14-ти е вероятно да имате трудности у дома, близките ви не са склонни към компромиси, на различно мнение сте и това ще доведе до голямо напрежение. На 15-ти задълженията съвсем ви притискат, но на 16-ти намирате резервен вариант за справяне със ситуацията. Здравето ви е стабилно.

Лична година 8

За мнозина от вас периодът ще донесе изненадващи нови възможности във всеки един аспект. Естествено е, че трябва да сте активни в обществения живот, в контактите, както от личен, така и от делови характер. Напредъкът ще е особено силен за хората с ясни цели. Все пак, за да си спестите някои трудности, избягвайте откритото противопоставяне и зачитайте достойнството на опонентите си. 10-ти е изключително ползотворен за уреждането на финансови въпроси, за сключването на сделки, както и за започване на нова работа. На 11-ти е добре да се свържете със старите си приятели, да подновите някои познанства, да покажете уважение с повод или без повод. На 12-ти очаквайте напрежение у дома, по вашите сили е да го избегнете. 13-ти предвещава позитивна промяна, свързана с пътуване или с деца. На 14-ти сте изложени на риск от физическо и психическо претоварване, има начин да релаксирате. 15-ти е подходящ за творческа дейност, а 16-ти - за покупки с дълготрайно предназначение. Здравето ви е деликатно.

Лична година 9

През настоящата седмица не съществуват неблагоприятни тенденции, свързани с неочаквани загуби. Но и на големи успехи също не можете да разчитате. Необходимо е да се освободите от някои психически притеснения, свързани с личните ви качества, да надвиете собственото си его и често да се доверявате на другите. Единствено с умереност и такт ще можете да стабилизирате положението си в службата. Чудесен ден за посещения на културни събития, както и за социални контакти ще се окаже 10-ти. На 11-ти ще сте ангажирани с досадни, но неотложни битови задължения. 12-ти предполага ползотворно пътуване или справяне с интелектуална задача - изпит, конкурс, представяне. На 13-ти са налице условия за семейни кавги или неуредици, свързани с дългове и пари. 14-ти предвещава късмет, безработните ще получат назначение. На 15-ти се погрижете за себе си, не се натоварвайте с разрешаването на чужди проблеми. 16-ти е ден на резултата, днес не започвайте нищо ново. Здравето ви е деликатно.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев