Глобус ЕС

Номерологичен хороскоп от 03.02. до 09.02.17 година

Числата говорят
03.02.2017 / 17:19

Лична година 1

През настоящата седмица ви очакват хармонични служебни и лични отношения. От страна на близки и приятели бихте могли да получите ценна подкрепа под формата на съвет или пък да ви подскажат решение, свързано с домашен проблем. В професионален аспект ще са характерни чудесни моменти, възможност за установяване на ползотворни контакти, както и за реализацията на творчески проекти. По някакъв начин и финансовото ви положение ще се подобри. На 3-ти успехите в материален аспект ще прераснат в изобилие и дори ще можете да задоволите желанието си за повече лукс. На 4-ти постиженията ще са валидни за хората от бизнеса и търговията. На 5-ти избягвайте семейните противоречия, както и физическото натоварване. 6-ти се очертава като подходящ за прояви на активност в обществения живот, за пътувания по работа или за отмора, както и за участие в семинари. 7-ми предвещава за мнозина нови, положителни ситуации и изгодни предложения за търсещите работа. На 8-ми не се напрягайте излишно, отдайте се на развлечения, освободете насъбралото се напрежение. 9-ти може да се окаже проблемен, затова внимавайте. Здравето ви е на ниво.

Лична година 2

За вас настъпва период на стабилизация, но и на застой. Добре ще е да не инициирате промени и да се съсредоточите върху ежедневните си задължения. Сега ще гледат работата ви под лупа. Така че се постарайте да сте максимално прецизни във всичко, което правите, не претупвайте нещата. По отношение на плановете ви се подгответе за трудности и закъснения. Не преследвайте, а следвайте обстоятелствата и ще ви бъде по-лесно да се нагодите към ситуацията около вас. За повечето от вас 3-ти се очертава като ползотворен. На 4-ти бъдете внимателни във всеки един аспект, щадете се физически, отложете пътуванията. 5-ти е подходящ за връщане на дългове, за основно почистване на дома, изхвърлете всичко ненужно. На 6-ти определено ще имате успехи, ако слушате единствено разума си, днес не се самоизтъквайте, не се хвалете. 7-ми предвещава проблеми при сделки и бизнес ангажименти. На 8-ми отново ще са характерни трудности в работата и делата. 9-ти ще е белязан с неблагоприятни тенденции от битово или професионално естество. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 3

За вас периодът ще е доста объркан. Вероятно ще ви се наложи да пътувате, ще срещнете затруднения от много места. Не е изключено да ви се наложи да смените жилището си или пък местоработата си. В някои случаи инициатори за тези промени ще сте вие, но при други те ще се дължат на външни фактори. Поне в материалната сфера ще е характерно съществено подобрение или поне няма да страдате от недостиг на пари. Рисков ден в делови и здравословен аспект ще бъде 3-ти, внимавайте какво подписвате. На 4-ти бъдете активни в обществения живот и не избягвайте контактите. 5-ти предвещава грешни решения, лоша преценка, необмислени действия. На 6-ти бихте могли да постигнете целите си, ако се доверите на семейството и приятелите. На 7-ми не са изключени сериозни проблеми с висшестоящи или пък от юридическо естество. 8-ми е белязан с кавги, с напрежение около отношенията ви с постоянния партньор. На 9-ти разпуснете чрез спорт или с друга форма на физическо натоварване. Здравето ви е деликатно.

Лична година 4

Периодът е твърде ползотворен в личен аспект. Тук става дума за уреждането на отношения между вас и вашите близки. Моментът е напълно удачен да помислите за нов дом, да сключите сделка, да се заемете с разрешаването на някакъв наследствен въпрос. На работното ви място не се предвиждат промени или пък ако възникнат такива, те няма да ви се отразят по никакъв начин. 3-ти е ден на резултата, каквото сте надробили, това ще сърбате. 4-ти е белязан с ясен избор на нови ангажименти, активност и просперитет. На 5-ти постиженията ви ще са отлични във всички сфери, но най-забележими ще са при творческите професии. 6-ти обаче ще е труден, чакат ви неприятности и в службата, и у дома. На 7-ми също няма да ви е леко, но поне усилията ви ще си струват. 8-ми се очертава като приятен, дори романтичен. На 9-ти ще ви възложат нещо важно, не отказвайте. Здравето ви е на ниво.

Лична година 5

През тази седмица трябва да заложите на спокойствието и хармонията у себе си и околния свят. Четете, медитирайте, направете го по своя си начин, но обезателно се отпуснете. Моментът е неподходящ за екстремни преживявания, за физически и емоционални натоварвания. Ако изпитате затруднения, погледнете нещата от горе и ще се уверите, че положението ви не е чак толкова лошо. Нестабилен ден, с важни и съдбовни промени ще се окаже за мнозина 3-ти. На 4-ти не е изключено да стигнете до финала на лична връзка или пък професионални отношения. Започвате 5-ти в лошо настроение, взетите решения днес ще са неудачни. За 6-ти се очертават грижи и проблеми, свързани с кариерата или пък със здравето на близък човек. 7-ми се очертава като значително по-успешен, вероятно ще получите и хубава новина. На 8-ми си пазете парите и документите, съществува риск от кражба. 9-ти ще е характерен с активни контакти, пътуване, съобщение, чакано отдавна. Здравето ви е деликатно.

Лична година 6

Периодът ще е успешен, но натоварен и често пъти свързан с различни конфликти на работно ниво. Вероятно е да се сблъскате със силни опоненти, които ще се опитат да ви подлеят вода. Не отстъпвайте от позициите си, ако считате че сте прави, но и не бързайте да отсъждате с лека ръка. Защото непълната или неточна информация може да ви изиграе лоша шега. В материален аспект шансът е на ваша страна. Удачен ден за постигане на съгласие по бизнес интереси, за сключване на договори и за съвместна дейност, почиваща на интереси, ще бъде 3-ти. На 4-ти обаче няма да ви е ден, бъдете сдържани и обърнете внимание на евентуални здравословни неразположения. На 5-ти ви очакват купища задължения вкъщи или пък неочаквани или спешни разходи. 6-ти предвещава късмет при уреждането на финансови въпроси, както и при срещи от лично естество. На 7-ми отново сте потънали в задължения и отговорности към работодател, партньори, близки. На 8-ми сте избухливи и раздразнителни, а на 9-ти сте уязвими при физическо и емоционално натоварване. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 7

Дошло е времето, в което вашите усилия ще бъдат възнаградени. Ако сте действали правилно и добронамерено, ще дочакате добри резултати. Но ако сте вървели все по ръба, сърдете се само на себе си. Периодът не е подходящ за ново начало нито в личен, нито в служебен аспект. Каквото и да започнете сега, ще е за кратко и с незадоволителен ефект. Заради лоша кондиция и прибързани грешни решения ще сте уязвими на 3-ти. На 4-ти ще са подложени на изпитания отношенията ви в семейството и най-вече с постоянния ви партньор. 5-ти ще бъде по-хармоничен, днес ще имате възможност да релаксирате сред природата. На 6-ти сте претоварени със задължения, свързани с допълнителен разход на енергия и пари. 7-ми предвещава риск от загуба на работа, имидж, приятелство. На 8-ми неприятностите продължават с пълна пара, но този път ще са само финансови. На 9-ти не е изключено да получите предложение от човек, живеещ в друго населено място или в чужбина. Здравето ви е деликатно.

Лична година 8

През настоящата седмица се вслушвайте повече във вътрешния си глас, вместо да разчитате на чужди съвети. Ще видите как пред вас ще се разкрие широко поле за изява. Просто набележете предварително целите си и ги преследвайте неотклонно, без да се раздвоявате. И в професионален, и в личен аспект бихте могли да постигнете много, но какво ще изберете - вие решавате. На 3-ти са възможни проблеми, свързани с работодател или делови партньор, помислете дали не е вече време да се разделите. На 4-ти осъществявате желано пътуване, посещавате интересно място, запознавате се с нови хора. На 5-ти си останете у дома и се погрижете за уюта вкъщи. 6-ти предвещава шанс за подписване на дългосрочен договор или постигане на съгласие по важен житейски въпрос. На 7-ми ви чакат материални или физически промени. 8-ми е ден за връщане на дългове, за изпълняване на обещания. На 9-ти няма нещо, с което да не можете да се справите. Здравето ви е на ниво.

Лична година 9

През тази седмица ще имате успехи в дейности, изискващи общи усилия и взаимопомощ. Соловите изпълнения няма да се толерират, на тях ще се гледа с лошо око. Затова се постарайте да се впишете в ситуацията, не се самоизтъквайте, дори вие да сте човекът с най-голям принос в реализацията на някаква цел или проект. В материален аспект са вероятни затруднения, очакваните пари ще се забавят. Все пак 3-ти може да се окаже успешен за изкарването на допълнителни средства. На 4-ти се преуморявате и рискувате да провокирате появата на стара, хронична болежка. 5-ти се очертава като ползотворен за общуване с много хора, вероятни са събирания, тържества. 6-ти е ден за работа, бъдете активни, но вечерта обезателно си починете. На 7-ми сте повече от изнервени и най-малката забележка ще предизвика скандал. На 8-ми сте ангажиране повече вкъщи, отколкото в службата. 9-ти е свързан с участие във важен разговор, нещо ще се обсъжда. Здравето ви е деликатно.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев