Глобус ЕС

Номерологичен хороскоп от 20.01. до 26.01.17 г.

Числата говорят
20.01.2017 / 17:30

Лична година 1

През настоящата седмица всяко избързване ще ви донесе проблеми. Моментът не е подходящ за импулсивни действия, както и за нови начинания от бизнес естество. Ако ви се наложи да вземате спешно решения, погрижете се да си набавите актуална информация и в никакъв случай не го правете на сляпо. Времето е идеално за по-спокойни занимания, а не за натоварвания. На 20-ти се облегнете на преценката на близките си, тя ще е по-адекватна от вашата. На 21-ви ходете на купони, забавлявайте се, посрещайте гости. 22-ри е подходящ за изпълнението на ежедневни битови задачи, днес ви очакват неразбории, а и настроението ви ще е твърде минорно. На 23-ти ще са успешни запознанствата с хора, които търсят постоянен партньор, безработните също биха могли да си опитат късмета, кандидатствайки за свободна позиция. На 24-ти не е изключено да ви се наложи да се погрижите за собственото си или на близките си здраве. 25-ти се очертава като напрегнат по отношение на деловите ви ангажименти. Затова пък на 26-ти повече ще ви спори. Здравето ви е деликатно.

Лична година 2

Периодът ще ви носи усещането на вътрешно възраждане и хармония със заобикалящата ви среда. Късметът ще е изцяло на ваша страна, затова си помислете какво точно искате и с незначителни усилия ще го получите. От вас се иска единствено да не се затваряте вкъщи, а да общувате с околните, да инициирате срещи, да споделяте вдъхновяващите си идеи. На 20-ти, колкото са по-активни контактите ви, толкова повече ще са възможностите ви да поставите начало на обещаваща връзка. На 21-ви ви предстоят семейни ангажименти, които ще са изморителни, но ползотворни. 22-ри ще ви зарадва с разрешаването на неприятен проблем. 23-ти предвещава успехи във финансов аспект, днес да внимават висшестоящите, те не са застраховани от загуби. Ако сте планирали пътуване или пък участия в различни семинари на 24-ти, сте избрали правилния ден. На 25-ти сред близките ви познати може да се намери таен обожател. На 26-ти отново ще се откроявате, ще бъдете ухажвани и подкрепяни, възползвайте се. Здравето ви е на ниво.

Лична година 3

За вас периодът ще се окаже труден по отношение на бизнеса или в служебен аспект. Определено нещата ви няма да се движат така, както сте ги планирали, а и вие не сте склонни към компромиси, за да облекчите положението си. Съветвам ви да не предприемате нищо важно и да се насочите към изпълнението на текущите си задачи. Не се изхвърляйте и с излишни харчове, освен ако не правите вложения в недвижима собственост. С усложнени контакти в службата и с околните ще е характерен за мнозина 20-ти, съществува риск от нежелано прекъсване на трудов договор. На 21-ви сте малко по-разумни, обмислете желанията си на спокойствие. На 22-ри не се изкушавайте да пътувате, уязвими сте към загуби и инциденти. 23-ти предвещава натиск от страна на висшестоящи, проблеми и спорове. Успешен ще бъде 24-ти, запазете плановете си в тайна, за да се осъществят. 25-ти е спокоен. 26-ти ще е белязан с напрежение, идващо от неразбирателство в екипа. Здравето ви е деликатно.

Лична година 4

Периодът е благоприятен за нови запознанства, за пътувания и за промени от професионално естество. Ако все още се колебаете дали да приемете оферта за работа зад граница, не отлагайте решението си. Очакват ви и парични постъпления, които ще променят настроението ви към добро. Времето е идеално да се развивате според призванието си, да се запишете в някакви нови форми на обучение, да контактувате с повече хора. Не рискувайте на 20-ти, днес е ден за уединение и медитация. На 21-ви бихте могли да направите изгодна покупка, да се договаряте по бизнес въпроси, да уреждате финансови проблеми. На 22-ри ще преживеете вълнуваща среща или ще посетите прекрасни места. 23-ти преминава в условията на подем, с каквото и да се захванете, ще го свършите според предварителните си нагласи. 24-ти отново ви дава шансове в материален аспект. На 25-ти не си стойте у дома, любовта и късметът вървят ръка за ръка. 26-ти предвещава напрежение с постоянния партньор, а при някои от вас - прекъсване на лични или служебни отношения. Здравето ви е на ниво.

Лична година 5

През периода се посветете на практичните неща. Вероятно ще ви възложат допълнителна работа в службата, а и вкъщи задачите няма да са една и две. През свободното си време направете посещенията, които все сте отлагали. Става дума за вашите възрастни роднини или пък приятели. Не е изключено точно сега те да имат нужда от вашата подкрепа, но да не смеят да ви безпокоят, било от притеснение, било поради други причини. На 20-ти ще разрешите успешно някакъв битов въпрос. 21-ви предполага напрежение, произтичащо от приключването на спешни ангажименти. Хубав ден за уреждането на лични дела, за встъпване в брак или за начало на съвместно съжителство ще се окаже 22-ри. На 23-ти бихте могли да поосвежите гардероба си, да направите промяна във външния си вид или да купите изгодно красива вещ за дома си. 24-ти е харизматичен, очакват ви само приятни моменти с любими на сърцето ви хора. На 25-ти ще са характерни натоварвания, грижи, свързани с професионалната ви дейност. 26-ти предвещава новини и контакти от институции. Здравето ви е на ниво.

Лична година 6

Предстои ви една спокойна седмица. Насладете й се, като вършите нещата, които ви доставят удоволствие. Семейните да наблегнат на хармоничните отношения с половинката си. Онези, които си търсят подходящ партньор, да не отказват предложения за посещения в клубове или други обществени места. В материален аспект не ви очакват никакви затруднения, а ако все пак се появят, ще ги разрешите с лекота. На 20-ти не си стойте у дома, колкото повече срещи, толкова повече възможности ще се появят. На 21-ви също ще имате късмет и в работата, и в любовта. 22-ри предполага повече дисциплина, ако сте на работа, и допълнителни пари. 23-ти предвещава благоприятно пътуване, представяне на идеи и творчески ангажименти. На 24-ти сте ангажирани с досадни задължения, като цяло денят ще бъде неприятен. На 25-ти за мнозина ще е характерна изненада. На 26-ти обаче тенденциите се променят, бъдете внимателни. Здравето ви е деликатно.

Лична година 7

И през тази седмица нито ще имате време, нито пък е уместно да излизате в почивка. Периодът може да се окаже решаващ за бизнеса или пък за професионалния ви статут. Избягвайте да отсъствате от събития, на които се решават важни неща. Не се страхувайте да декларирате позициите си, да отстоявате правата си. На 20-ти сте в силна позиция, а думите ви ще тежат. 21-ви предполага да се занимавате с финансовите проблеми на семейството и децата. 22-ри е ден, през който успешно ще съчетавате полезното с приятното. Трудности и неудачи ви очакват на 23-ти, отложете срещните, не пътувайте и се щадете. Затова пък на 24-ти можете да си позволите да действате със замах, при някои се очертава положителна промяна. Отговорностите и задълженията ще ви дотежат на 25-ти. На 26-ти не са изключени противопоставяния, интриги и ядове. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 8

Настоящата седмица е с променлив характер. Освободете се от илюзиите си, за да тръгне животът ви напред. В противен случай ще зациклите на едно място и ще обвинявате околните за собствените си провали. Ако сте решили да се запишете на някакъв курс, да започнете нещо ново за собственото си усъвършенстване, няма да сгрешите. На 20-ти ще ви преследват неизпълнени задължения, невърнати дългове, както и проблеми от битов характер. 21-ви се очертава като благоприятен за контакти със срещуположния пол или за служебно пътуване. На 22-ри е вероятно да се изправите пред недоволството на брачната си половинка. 23-ти е ден на компромиса, намерете точните думи и нормализирайте ситуацията у дома. 24-ти налага да се посветите на близките си. На 25-ти ще са удачни сключените договори от делово или професионално естество. 26-ти предвещава проблеми с клиенти, банки, данъчни органи. Здравето ви е на ниво.

Лична година 9

Започвате една напрегната, но успешна седмица. Вложените усилия ще се оправдаят, ще имат най-после резултат. Разбира се, не трябва да се отпускате, а да давате всичко от себе си, за да се докажете пред околните. Нека семейните да обърнат по-сериозно внимание върху финансовите въпроси, било чрез започване на нова, било чрез допълнителна работа. На 20-ти ще се появи личност, която ще ви помогне да реализирате плановете си. На 21-ви сте склонни към песимизъм и крайности, внимавайте. 22-ри е идеален да релаксирате сред природата, за да изпуснете напрежението. На 23-ти ви чака доста работа, постарайте се да приключите с всичко до края на деня. Получавате информация, която ви провокира на 24-ти, първо я проверете и тогава действайте. 25-ти е свързан с материални и физически промени. На 26-ти ще ви спори, денят е хубав. Здравето ви е деликатно.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев