Глобус ЕС

Номерологичен хороскоп от 13 до 19 януари 2017 година

Числата говорят
13.01.2017 / 17:34

Лична година 1

През тази седмица ще се чувствате несигурни и нищо чудно да изпаднете в състояния на меланхолия или свръхчувствителност към случващото се около вас. Затова се въздържайте от важни решения, не избързвайте със заключенията. Хубавото е, че няма да бъдете сами, ако ви се наложи да действате в условия на непредсказуемост и риск. В материален аспект са вероятни ограничения, но те едва ли ще са толкова сериозни, че да ви затруднят. Определено при вас на 13-ти всичко ще бъде наопаки, днес не предприемайте начинания от делово или служебно естество. На 14-ти ще бъдат уязвими семейните или любовните отношения. 15-ти предвещава здравословни неразположения, свързани с вас или с член от семейството. На 16-ти ви се налага да гоните срокове, някои ще пътуват на кратко разстояние. 17-ти се очертава като ползотворен за екипни дейности и сътрудничество от всякакво естество, а някои ще започнат нова работа чрез съдействие от приятели. На 18-ти ще бъдете облагодетелствани, делата ви ще са успешни. 19-ти е проблемен, бъдете внимателни във всеки един аспект. Здравето ви е деликатно.

Лична година 2

Периодът ще бъде повече от успешен, защото ще можете да реализирате по-голямата част от идеите си, при това съвсем неочаквано. Не се притеснявайте за бъдещето си, просто се радвайте на онова, което ви поднася съдбата. Защото, ако се колебаете твърде много, някой ще ви изпревари и ще измъкне придобивките вместо вас. На 13-ти бихте могли да се справите безпроблемно с всякакви делови или юридически въпроси и проекти. На 14-ти ще имате шансове да попълните поизтънелия си семеен бюджет. На 15-ти можете да си позволите да разпуснете чрез кратко пътуване в планината заедно с приятели и хора, които обичате. На 16-ти ви очаква добро развитие на нещата в професионален и личен аспект. На 17-ти ще е характерен подем за бизнеса и за всички, които са планирали да сключват сделки. 18-ти е белязан с неудачи в сферата на личните или семейните ви контакти. На 19-ти обаче разрешавате всичко с лекота. Здравето ви е на ниво, а дори и да се разболеете, бързо ще се възстановите.

Лична година 3

Лошото време сериозно се отразява на настроението ви. Сега обаче не е време за отпускане, нито за меланхолия и размотаване. Чакат ви доста задачи и в службата, и у дома. Вярно, че някои от тях ще са повече от досадни, но се налага да се заемете с тяхното изпълнение, при това - незабавно. Околните ще се отнасят критично към най-малките пропуски или грешки, допуснати от вас. Имайте го предвид, каквото и да правите. На 13-ти отношенията ви в службата ще са взривоопасни, склонни сте да избухнете и при най-малката критика. На 14-ти ще се окаже, че сте пропуснали да извършите нещо, което не търпи отлагане. 15-ти се очертава като ползотворен. На 16-ти сте в добра кондиция, при добро желание можете да реализирате плановете си. На 17-ти обаче сте застрашени от сериозни проблеми, пазете се. 18-ти предвещава опасност от материални и морални загуби, както и от инциденти. Промените на 19-ти едва ли ще ви харесат, но трябва да се примирите с тях, защото външните условия ще са по-силни от вас. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 4

Предстои ви една твърде динамична, но и натоварена седмица. Не е изключено да получите интересна информация, свързана с професионалните ви намерения. Ако я преосмислите и използвате правилно, тя би могла да се окаже и твърде полезна. Очаква ви раздвижване на работното място. В повечето случаи то ще е за добро. Ползотворен ден в професионален и в делови аспект ще бъде 13-ти. На 14-ти не подценявайте ситуацията у дома, за да не предизвикате с поведението си проблеми. На 15-ти ще са успешни контактите ви в неформална среда, както и екпипната работа. 16-ти предвещава неуредици и притеснения, днес не се заемайте с нищо важно. На 17-ти също е възможно да влезете в пререкания с хората около вас, а последствията ще са дълготрайни. 18-ти е белязан с напрежение и обрати, при част от вас са възможни и щастливи събития. На 19-ти ситуацията става приемлива, справяте се, макар и с усилия. Здравето ви е на ниво.

Лична година 5

Семейните и роднинските взаимоотношения ще са много важни за вас през настоящата седмица. За да сте във физическо и емоционално равновесие, трябва да балансирате между задачите в службата и у дома. Определено това няма да ви се отдава толкова лесно, защото все още сте в празнично настроение, предпочитайки някой друг да свърши работата вместо вас. На 13-ти ще реализирате плановете си на работното място с цената на доста усилия, подгответе се за проблеми с данъчни органи или за неуредици от юридическо естество. На 14-ти можете изцяло да се доверите на предложените подкрепа или съвет, било от приятели, било от колеги. 15-ти се очертава като ден с увеличени домашни грижи и притеснения. 16-ти е подходящ за делови споразумения, както и за дейности, изискващи прецизност и постоянство. 17-ти е белязан с успехи, очакват ви обещаващи разговори и вълнуващи срещи. На 18-ти се примирете с евентуалните закъснения, избягвайте разправиите и крайностите във всеки един аспект. 19-ти също ви носи тревоги, но те ще са без сериозни последици. Здравето ви е на ниво.

Лична година 6

През настоящата седмица нещата ще следват обичайния си ход. Не се преуморявайте прекомерно, оставете всичко да се случва от само себе си. Не е благоприятно да поемате инициативи, особено такива, свързани с промени. Изчакайте до следващия месец, тогава шансовете ви ще са много по-добри. 13-ти се очертава като труден в сферата на любовта и приятелството, не разрушавайте връзки, които сте изграждали с години. На 14-ти сте неспокойни и склонни да преувеличавате дори малките неудачи. На 15-ти сте отдадени изцяло на близките си, вероятно ще ви се наложи да се занимавате със здравословното състояние на ваш близък. 16-ти предвещава успехи от служебно естество, както и за всички учащи се. На 17-ти обаче сте в лоша кондиция, а решенията ви ще са погрешни. На 18-ти ви предстои приятна изненада относно дома или работата ви. На 19-ти бихте могли да уредите с лекота някакъв финансов въпрос. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 7

През настоящата седмица ще ви се наложи бързо да преминете на работна вълна. Вашето самочувствие и успехи ще зависят изцяло от вас, затова не допускайте някой друг да ви налага мнението си или определено поведение. Моментът е отличен за постъпване на ново работно място или за начало на проекти с дългосрочно значение. Семейните или любовните ви отношения ще бъдат поставени на изпитание. Все пак бъдете предпазливи на 13-ти, днес ще срещнете сериозно противопоставяне или пък ще се появят здравословни проблеми. На 14-ти ще се радвате на материално благополучие, направените покупки ще са повече от изгодни. На 15-ти ще ви бъде приятна, а и полезна компанията на непознати хора, не се застоявайте дълго у дома. 16-ти се очертава като натоварен, очакват ви доста задачи и лични, и служебни. 17-ми е белязан с напрежение, поради таени във времето проблеми. На 18-ти сте изложени на риск от инциденти, не шофирайте. 19-ти е ден за приключване, за изпълнение на обещания. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 8

През настоящата седмица лесно ще попадате под чуждо влияние, ще се колебаете, а нерешените проблеми от миналата година отново ще ви притиснат. Тук става дума предимно за неизяснени отношения от личен аспект. Но ако сте натрупали и задължения към банки или други институции, то направете всичко по силите си да ги върнете. Успешни ще са дните за хората с творчески професии и за тези, които се занимават с интелектуална дейност. С доста отговорности, задължения или с допълнителни разходи ще е характерен за мнозина 13-ти. На 14-ти ще бъдете късметлии, днес бихте могли да оползотворите деня си, като си насрочите среща с високопоставена личност. 15-ти предвещава напрежение, умора, ангажименти около някакъв недвижим имот. На 16-ти също ще бъдете обвързани със семейството или пък с уреждането на досадни битови въпроси. 17-ти се очертава като рисков ден, не предприемайте нищо важно, когато става думи за собственост и пари. 18-ти е подходящ за пътуване по служба или за удоволствие. 19-ти е спорен, важните за вършене неща планирайте за днес. Здравето ви е деликатно.

Лична година 9

Предстои ви една изключително силна седмица, през която ще можете да поставите основите за развитието си през настоящата година. Тук става дума за професионалния ви живот, за семейството, за любовта. От вашето желание зависи на какво да наблегнете, към какво да се ориентирате, да си изберете приоритет. Но не бъдете надменни, вашите успехи могат да станат причина за приключване на приятелски или делови връзки, ако бъдете арогантни. Започвате 13-ти в отлично настроение, днес всичко ще ви се отдава с лекота. На 14-ти обаче ще ви се наложи да поработите извънредно или пък да свършите някоя неотложна битова задача у дома. 15-ти се очертава като емоционален, получавате информация, ценна за вас. На 16-ти не са изключени здравословни неразположения, както и инциденти, пазете се. Идеален ден за провеждането на срещи от всякакво естство, както и за пътувания, ще се окаже 17-ти. 18-ти е ден на успеха, не се колебайте, а действайте. На 19-ти пък ще ви се отдава всичко, свързано с материалната страна от живота. Здравето ви е уязвимо.

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев