Радост за ветеранките

Ръководството на Демократичния съюз на жените в навечерието на Нова година реши да достави малко радост и много внимание на ветеранките на женското движение.
Анета Салабашева, председател на съюза, Роза Кънчева, бизнесдама, и Гинка Стоянова, член на Националния съюз на жените, посетиха в дома й Анка Банова, бивш главен редактор на в. "Сливенско дело" и председателка на жените. Госпожа Банова и съпругът й Илия Урумов, журналист, бивш кореспондент на в. "Труд", се зарадваха много на гостенките и им благодариха за вниманието.
Бизнесдамата Роза Кънчева дари на семейството химикалки и бележници, за да пишат мемоари, а за да им е по-богата новогодишната трапеза, добави и хранителни продукти на "ЕСО-комерс".
Второто посещение бе при Иванка Щилиянова, която 12 години е работила в Отечествения фронт и е отговаряла за жените в общината. Отново спомени, отново благодарности за подаръците и за хубавата приказка. След това групата посети жени пенсионерки и самотни майки, на които също дариха продукти.

Величко Йовчев