Община Сливен
Областна администрация Сливен

Община Нова Загора се радва на обновена Ритуална зала

зала
15.11.2023 / 15:51

Община Нова Загора се радва на обновена Ритуална зала на Общинско предприятие „Обредни дейности“. С ново осветление, таван и преобразен интериор, тя е нетърпелива да посрещне желаещите да свържат сърцата си и да създадат семейство.

На 15 ноември в нея стъпиха първите щастливи младоженци. Николай и Жулиета, новото семейство Хаджиеви, преминаха по червения килим сред зеленината в красивата атмосфера на мястото за сватбените тържества. Те си казаха „Да“ и си подадоха ръка в присъствието на своите кумове, а техният празничен ден беше белязан от мотива на двойката лебеди, символи на чистата и всеотдайна любов. Общинското ръководство им пожелава щастлив семеен живот, да им върви по ноти и да продължат да се вслушват в музиката на сърцата си.

За българина семейството е традиция и отговорност, пристан и храм, където създаваме най-ценното в живота. С грижа за гражданите на общината и удовлетворение, общинското ръководство се надява да се множат семействата, да има детски смях, защото животът на едно населено място се крие в усмихнатите му жители.

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев