Община Сливен
Областна администрация Сливен

Двама служители на ЮИДП – Сливен са в болнично заведение след нападение от заловени нарушители

02.09.2021 / 17:30

На 02.09.2021 г. около обяд, служители на Югоизточно държавно предприятие – Сливен забелязват придвижването на каруца, натоварена с дървесина с неясен произход в м.Ормана, край с.Завой, община Ямбол. Превозното средство, управлявано от видимо малолетно лице на около 10 години, е спряно за проверка от страна на служителите. Не след дълго, на място пристигат роднини на детето, които проявяват агресия към проверяващите, като дори ги заплашват с нож, а малолетното лице побягва. Служителите на предприятието сигнализират за създалата се ситуация на телефон 112, но преди да пристигнат на място органите на реда, група от още близки и роднини на заловените ги нападат.

В следствие на нанесения побой от нарушителите, двама от служителите са настанени в болнично заведение със средни телесни травми по главата и крайниците, а третия по чудо се е разминал с охлузвания и рани. По-късно служители на ПУ Ямбол установяват самоличността на един от нападателите.

Предстои да се съставят актове за установяване на административно нарушение. Провеждат се допълнителни следствени действия от органите на МВР.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев