Община Сливен
Областна администрация Сливен

Поздравителен адрес

03.07.2020 / 10:22

Уважаеми съграждани,

 

На 5 юли 2020 година Министерство на вътрешните работи отбелязва 141 години в служба на гражданите и обществения интерес.

Обществените очаквания към Министерството на вътрешните работи и неговите служители са особено високи. С нашата работа с професионализъм и всеотдайност се стремим да бъдем непреклонни в отстояване на законните граждански интереси, да гарантираме бърза реакция, гъвкавост, отзивчивост и разбиране.

През последните четири месеца в условия на сложна епидемична обстановка служителите на МВР са на първа линия и оказват пълно съдействие на държавните институции, целящи да запазят живота и здравето на хората. Служителите на МВР посрещнаха първи негативните реакции, породени от наложените ограничения, но останаха на поста си, верни на закона.

 

Скъпи колеги,

 

За мен няма съмнение, че в Областна дирекция на МВР в Сливен работят най-достойните, тези които служат на обществото безрезервно и всеотдайно.

В навечерието на професионалния празник на МВР ви пожелавам здраве, упоритост и несломим дух. Изразявам благодарността си към всички, които с делата си доказват, че да бъдеш служител на МВР не е само професия, а начин на живот, свързан с умението да поемаш отговорност и риск.

Благодаря на семействата Ви за разбирането, което проявяват, към Вашия избор да се посветите на тази трудна и отговорна професия.

 

Изказваме своята благодарност и към всички партньори, които ни помагат в опазване на законността в нашия град – прокуратура, съд, кметове, държавни институции, неправителствени организации , медии и граждани.

Убедени съм, че постигнатите добри резултати се дължат на общите ни усилия.

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

 

03.07.2020г. ДИРЕКТОР ОДМВР-СЛИВЕН

Гр.Сливен СТАРШИ КОМИСАР

ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев