Глобус ЕС
ГЕРБ Евроизбори 2019

БИЛЛА спусна бариерите

бариера
26.03.2018 / 09:34

Магазин БИЛЛА пусна бариерите и въведе платено паркиране за всяка кола, която остане повече от 90 минути на паркинга, видя репортер на Sliveninfo. След 90-та минута се плаща по 3 лева на час. Всеки шофьор получава билет на влизане, който е длъжен да използва и на излизане. Така на практика се санкционират шофьорите, които използваха паркинга, за да избегнат плащането в Синята зона на Сливен.

А в самата Синя зона става все по-кошмарно, като продължава преследването на инвалидите по улиците в центъра. Въпреки че писахме на няколко пъти как са огладнели „скобарите”, тези дето поставят скоби на колите нарушители, притесненията за хората с увреждания не спират. Докъде я докараха – да печелят от тези нещастници инвалидите!

Чакала били общинските съветници да променят наредбата си, която по принцип си е още един чист кръвен данък, защото в крайна сметка градът е на данъкоплатците, а не на кмета и на общинските съветници. А е толкова просто – нека инвалидите спират безплатно и на платената Синя зона, когато няма място на специално обозначените места. Докато съветниците се натуткат и вземат хуманно решение. Не че няма тарикати,които кой знае как са се снабдили със сини инвалидни талони чрез някакъв немощен далечен родственик, който така и не се качва в автомобили му…

 
 

Copyright © 2008-2019 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев