Глобус ЕС
EL

Турнири по спортни танци

снимка от турнира
22.10.2016 / 13:16

Заместник-кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова даде старт на 21-я турнир по спортни танци в Сливен, който се проведе в събота във връзка с празника на града – Димитровден. Чиликова поздрави журито, състезателите, треньорите и гостите, и пожела успех на участниците. „Благодаря ви, че за пореден път избрахте нашия град, в който от години има традиции в този спорт. Танцът е красота, финес и нежност. Той съчетава в себе си и музиката и душата. Пожелавам ви никога да не се разделяте с танца”, каза тя.

В състезанието, което се проведе в спортна зала „Васил Левски", участваха 110 танцови двойки от цялата страна. Проведоха се открит национален турнир „Изгряващи звезди Сливен 2016", открит турнир, открито национално първенство и отборно първенство за купата на града. Състезателите бяха оценявани от съдийска комисия с председател Светозар Жеков, зам.-председател на Българската федерация по спортни танци, и международен съдия.

Организатори бяха община Сливен, Българска федерация по спортни танци и Клуб по спортни танци „Сливен” с ръководител Цанка Иванова.

 
 

Copyright © 2008-2018 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев