Глобус ЕС
EL

Абитуриентските балове в Сливен минаха зряло

snimka
28.05.2015 / 11:04

Превантивна кампания “Абитуриенти” беше проведена на територията на ОДМВР-Сливен от 18 до 27 май. Екипи на „Пътна полиция”, „Охранителна полиция”, служители на районните управления в Сливен, Нова Загора , Котел и Твърдица и екипи на ПБЗН бяха ангажирани с обезпечаване на добрия обществения ред, пътната безопасност и недопускането на престъпления по време на абитуриентските тържества. В предварителната организация бяха проведени редица срещи с училищните ръководства, органите на местното самоуправление, с ръководствата на частни охранителни фирми и звената за охрана на учебните заведения.

Бяха обезпечени местата и заведенията, където се събират абитуриенти и автомобил, както и маршрутите, по които се извезват.

В дните на тържествата не са допуснати инциденти и пътни произшествия с участието на абитуриенти на територията на ОДМВР-Сливен.

Ръководството на Областната дирекция на МВР не може да не отбележи, че празнуващите младежи в град Сливен и областта демонстрираха изключително зряло поведения и отношение към празника, така че той да остави само красиви спомени, непомрачени от ненужна агресия и необмислени постъпки.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев