Глобус ЕС
EL

Купата “Милко Димов – Илия Кръстев 2015” по колоездене в Сливен

koloezdene
30.04.2015 / 15:58

Около 220 колоездачи ще вземат участие в колоездачното състезание за Купата “Милко Димов – Илия Кръстев 2015” в Сливен

Утре от 11 часа ще започне 7-то Колоездачно състезание за Купата “Милко Димов – Илия Кръстев”. В тазгодишното състезание се очаква да вземат участие около 220 колоездачи от 14 български и 2 румънски отбора.

Първи ще стартират колоездачите в групата при момчетата. От 11.40 часа ще стартират юношите младша възраст. В 12.30 часа е старта на колоездачите в групата мастърс, а от 13.20 часа ще се състои старта на колоездачите в групите юноши старша възраст и мъже.

Награждаването на победителите ще се състои от 14.30 часа. Призьорите във всяка възрастова група ще станат носители на Купа “Милко Димов – Илия Кръстев 2015” за съответната възраст.

Право на участие имат всички мъже, юноши старша възраст, младша възраст, момчета и мастърс, редовно картотекирани в БКС и направили предварителни заявки до 28 април на електронна поща: myg@mail.bg.

Регламента при класирането в колокритериума ще бъде по точки със спринт на всяка втора обиколка – 5, 3, 2, 1 точки. Застигнат състезател ще трябва да напусне състезанието, а при дефект, колоездачите ще трябва да направят по две неутрални обиколки.

Старт-финалът на състезанието за купата “Милко Димов – Илия Кръстев 2015” ще се проведе на бул. „Георги Данчев” до Градската градина в града. Маршрутът ще се състои по ул. „Владислав Очков”, ул. „Дибич Задбалкански” и бул. „Христо Ботев”.

Организатори на събитието са община Сливен и КК „Сините камъни” - Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2018 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев