Глобус ЕС
EL

Номерологичен хороскоп от 24.04. до 30.04.2015 година

Числата говорят
24.04.2015 / 17:43

Лична година 1

Вибрациите на този период ще са бързи и ще предполагат редица промени в различните области на живота. Вероятно ще изпитате силно желание да се откъснете от всичко, което ви спира, и да се почувствате истински свободни и независими. Едни ще се насочат към далечно задгранично пътуване, други ще наблегнат върху радикална промяна в начина си на живот. Но каквото и да изберете, все пак помислете дали рискът ви е оправдан. Силен ден във финансов аспект ще бъде 24-ти. 25-ти е подходящ за явяване на конкурси и въобще всякакви дейности от интелектуално естество. На 26-ти ударението ще падне върху ангажиментите от битов характер, възможно е някакво преместване или разместване. 27-ми ще е белязан с увеличена активност, срещи и задачи, изискващи бързо реагиране. На 28-ми ще работите под напрежение. 29-ти налага да не започвате нищо ново, ако искате то да е актуално за по-продължително време. На 30-ти бъдете предпазливи, заплашват ви материални или физически проблеми. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 2

През настоящата седмица ще се стараете да внасяте ред и хармония в семейството си, а и в отношенията си с близките и роднините. Не е изключено да ви потърсят като арбитър в някакъв спор. Изобщо вече сте свидетел на голямо обновление и онова, което се случва, ще е за добро. На работното ви място ще сте ангажирани с разрешаването на сериозни проблеми, но вие ще намерите оптимален изход и в крайна сметка ще се радвате на пълен успех. Очакват ви перспективни контакти с хора, които идват от далечното ви минало, на 24-ти. На 25-ти бихте могли да предприемете действия, свързани с уреждането на недвижима собственост. 26-ти се очертава като неприятен. Затова си спестете усложненията и оставете изпълнението на сделките и семейните ангажименти за 27-ми. На 28-ми проверете цялата си документация и, ако сте пропуснали нещо, не го отлагайте за следващите дни. Идеален за покупки и промени от личен характер ще се окаже 29-ти. На 30-ти отново ви очаква натоварен ден. Здравето ви е на ниво.

Лична година 3

През периода не очаквайте да настъпят някакви промени в професионалния ви живот, освен ако не се окажете от групата на най-големите късметлии. В личната сфера бихте могли да се надявате на спокойствие, стига да сте си свършили работата по правилата. Времето е подходящо и за реализация на пътувания на кратки разстояния по служба или на почивка. Трудности и спънки на работното ви място, както и напрежение вкъщи, ще са валидни за 24-ти. На 25-ти не е изключена внезапна възможност да срещнете подходящ партньор, въобще днес ще ви върви в любовта. На 26-ти не се захващайте с нищо важно, за да не се ядосвате после на себе си. 27-ми предвещава успехи предимно в делови аспект, но дава шанс и за разрешаването на някакъв семеен проблем. 28-ми е с негативен оттенък, затова внимавайте. Контакти, покана за гостуване или друго приятно събитие се очертават на 29-ти. 30-ти е свързан с промени. Здравето ви е деликатно.

Лична година 4

През периода мислите практично и сте способни да постигнете доста неща в сферата на материалното. Едни просто ще се радват на финансова обезпеченост, а други ще направят удар в бизнеса. Затова си струва да положите усилия и да не мрънкате, ако ви се стори трудно. В личен план обаче са възможни всякакви проблеми, произтичащи от набралото се у вас напрежение. На 24-ти ще ви потръгне идеално, стига да сте отворени към новото. 25-ти предвещава приятни емоции, но и доста задължения към близки или колеги. На 26-ти сами ще се убедите, че работата е важно нещо, но пък не бива да се пренебрегва партньорът. 27-ми ще е белязан с неудачи, днес не бива да се рискува в нито една сфера от живота. На 28-ми се постарайте да разчистите старите сметки и да изпълните поетите ангажименти. С каквото се заемете на 29-ти, ще ви донесе стабилност поне за две години. 30-ти налага да помислите повече за другите и да се съобразите с външно мнение. Здравето ви е уязвимо.

Лична година 5

Тази седмица може да се окаже изключително важна за вашата бъдеща кариера или за отношенията ви вкъщи. Тук става дума за изясняване на сериозен проблем между вас и постоянния ви партньор, или за финализиране на проект, свързан с материалната ви обезпеченост. Бъдете отговорни, защото животът ви до края на годината ще се определя от сегашните ви действия. 24-ти ще премине в ангажименти към семейството и дома. На 25-ти мнозина ще се отправят на дълъг път по работа или на екскурзия, а други ще водят обещаващи разговори с чуждестранни партньори. 26-ти се очертава като неприятен поради битови неуредици или неочаквани извънредни разходи. Не започвайте нищо ново на 27-ми, платете си сметките, изчистете си дълговете, а вечерта просто се забавлявайте. Успешен за всички, които си търсят работа, ще бъде 28-ми. На 29-ти ще получите добра новина от професионално или бизнес естество. 30-ти може да ви изправи пред трудности вкъщи, щадете достойнството на близките си. Здравето ви е деликатно.

Лична година 6

Периодът е изключително позитивен. Ако сте необвързани, съществуват шансове точно сега да срещнете голямата си любов. А, ако сте вече семейни, ще бъдете основен фактор и ще определяте правилата. В професионален аспект също ви очакват възможности за израстване, за подобряване на имидж и статут. Само не очаквайте бърза печалба, че ще останете разочаровани. За едни 24-ти предвещава вълнуващ годеж или брак, а за други - наложително, бързо решение. 25-ти е подходящ за покупки, само не позволявайте да ви обзема тягостно настроение. 26-ти е идеален за всякакви форми на развлечение и почивка, може и да си позволите кратко пътуване. В случай, че сте планирали нещо значително, започнете да действате на 27-ми. На 28-ми бихте могли да уредите с лекота материални или финансови въпроси. С голяма изненада ще запомните 29-ти. На 30-ти пък ще имат късмет хората, които си търсят работа. Здравето ви е стабилно.

Лична година 7

През настоящия период не е добре да поставяте на преден план личното си его и да налагате волята си. Напротив, от вас ще се изисква да се приобщавате, да бъдете сдържани и дипломатични. Затова пък времето за съюзяване, за преговори и съвместни инициативи вече е настъпило. Ползотворно ще се окаже търсенето на работа, както и реализацията на бизнес идеи с обществено значение. С напрежение в личните отношения, с материални неуредици ще е характерен за мнозина 24-ти. На 25-ти се постарайте да не нарушавате поетите обещания и да не пропускате сроковете. 26-ти ще е успешен за уреждането на различни финансови въпроси, свързани с близки или роднини. На 27-ми ще вземат превес служебните дела, денят дава тласък на бизнеса. 28-ми е идеален за срещи и договорености, както и за пътуване по служба. 29-ти налага да не влизате в спорове, направете компромис. На 30-ти не рискувайте, ще загубите. Здравето ви е деликатно.

Лична година 8

През настоящата седмица всички дейности, които ви дават възможност да общувате, ща ви носят успех и престиж. Особено превилегировани ще са тези, свързани с медии, литература и социалната ви ангажираност. За да се възползвате от тенденциите обаче следва да избягвате рутинните занимания и да излезете от собствената си черупка. Обществен просперитет, пътуване зад граница, но и напрежение ще са валидно за мнозина на 24-ти. На 25-ти ще се почувствате освободени и ще се справяте с лекота с всеки проблем. 26-ти предвещава великолепни условия за реализацията на служебни и лични срещи. Представяте се отлично пред комисия, вземате изпит, назначават ви на работа на 27-ми. Ако пък имате някои неуредени финансови въпроси, започнете да действате на 28-ми. 29-ти е ден за почивка и за рисковани начинания. На 30-ти ви предстои някакво семейно събиране по хубав повод. Здравето ви е стабилно.

Лична година 9

И през настоящата седмица трудностите и спънките няма да ви отминат. Обстоятелствата на работното ви място ще засилват вашата неудовлетвореност, но за сега отложете обясненията за един по-късен момент. Струва си да положите усилия и да постигнете набелязаната цел, особено ако става дума и за благосъстоянието на близките ви хора - семейство, партньори. 24-ти би могъл да зарадва онези, които са кандидатствали за свободно работно място. На 25-ти ще влезете в преразход, заради пропуснати срокове. 26-ти пък предвещава опасност от семеен скандал. На 27-ми се съсредоточете върху текущите си задачи, наблегнете на детайлите и спазвайте правилата. 28-ви се очертава като доста напрегнат, но резултатите няма да закъснеят. Посвещавате сили и енергия, за да уредите семеен проблем на 29-ти. 30-ти ще се окаже успешен, избягвайте емоционалните сцени. Здравето ви е деликатно.

 
 

Copyright © 2008-2018 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев