Глобус ЕС
EL

Евродепутатът Евгени Кирилов:

Евгени Кирилов
28.02.2014 / 10:34

Евгени Кирилов организира в Брюксел кампания в подкрепа на Стария Бряст на Сливен в тазгодишния конкурс за Европейско дърво на 2014 г. Той призова своите колеги евродепутати и техните асистенти, Постоянното представителство на България към ЕС и българските служители в европейските институции, да гласуват за Стария бряст.

Към нашите сънародници Евгени Кирилов се обърна с думите: "Бих искал да ви призова да подкрепите българския участник - Старият бряст в състезателната надпревара, на лишения от всякаква политическа украса, конкурс за Европейско дърво на годината. Нека мобилизираме колкото може повече хора да гласуват за нашето българско дърво и то да излезе победител през тази година." Този призив и линк към гласуването също така бяха публикувани на интернет страницата на Евгени Кирилов и във фейсбук.

Лично посланик Димитър Цанчев, ръководител на Постоянното представителство, отговори, че е дал своя глас и пожела успех.

От кабинета на комисар Кристалина Георгиева също уведомиха, че своя глас са дали не само българските, но и чуждестранните служители в него и изразиха надежда, че Старият бряст ще бъде победител. Потвърждение изпратиха и много сънародници, работещи към евроинституциите в Брюксел, Люксембург и в мисиите на ЕС в други държави, че са гласували и че също разпращат информацията.

В свое писмо до кмета на Сливен Кольо Милев, Евгени Кирилов го поздрави за добре организираната от Община Сливен кампания и пожела на Стария бряст победа в конкурса.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Сливенски новини | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев